Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Επιτυχής η εκδήλωση για τον δήμαρχο Βοστώνης Martin Walsh


 Τον δήμαρχο Βοστώνης Martin Walsh, πλαισιώνουν από αριστερά: Δημήτρης Μπίτσικας, Βασίλης Καυκάς, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Πολύμερος, Κώστας Τραβαγιάκης, Δημήτρης Ιωαννίδης και Δημήτρης Ματθαίος. Φωτογραφία Ευγενική Παραχώρηση Δημήτρη Μπίτσικα.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Επιτυχής ήταν η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της επανεκλογής του δημάρχου Βοστώνης Martin Walsh, στο εστιατόριο  Sofia’s στην περιοχή του West Roxbury της Βοστώνης.
Παρευρέθηκαν περί τα εκατό άτομα ανάμεσα στα οποία νέοι και νέες και από όλα τα επαγγελματικά διαστρώμματα της Ομογένειας της Βοστώνης, δικηγόροι, επιχειρηματίες, γιατροί, καθηγητές  και απλοί ομογενείς οι οποίοι τρέφουν σεβασμό και εκτίμηση για τον δήμαρχο Martin Walsh, ο οποίος, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», έχει σεβασμό και εκτίμηση για την Ομογένεια της Βοστώνης.
Η εκδήλωση άρχισε στις 6:00 μμ και τελείωσε μετά τις 8:00, ενώ το εντυπωσιακό ήταν ότι ο δήμαρχος έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης ελθών κατ’ ευθείαν από το αεροδρόμιο της Βοστώνης προερχόμενος από την Καλιφόρνια όπου είχε μεταβεί.
Το κλίμα ήταν εορταστικό αφού όλοι ήταν ευδιάθετοι με καλό φαγητό και υπέροχη συντροφιά.
Ο Δήμαρχος με προθυμία δεχόταν να φωτογραφηθεί με τους παρευρεθέντες ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και χαιρόταν που «ήταν μεταξύ φίλων».  Κάθισε δίπλα στο τζάκι και συζητούσε για θέματα της πόλης αλλά και για τον Ελληνισμό γενικότερα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σαν ιδιώτης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλης Καυκάς, με τον οποίο ο Δήμαρχος είχε συζήτηση για διάφορα θέματα συμπεριλαμβανομένου  και για το «ποτήρι του Πυθαγόρα», ένα δώρο που του έκανε ο κ. Καυκάς όταν είχαν σύσκεψη στο Δημαρχείο τον περασμένο Αύγουστο για την παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης, την αδελφοποίηση Βοστώνης Αθήνας και άλλα θέματα.
Σημειώνεται ότι φέτος ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αλλά και την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 πριν την παρέλαση θα γίνει έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο Δημαρχείο Βοστώνης, το οποίο μάλιστα θα φωταγωγηθεί με μπλε και άσπρα χρώματα προς τιμήν της Ελλάδος και του Ελληνισμού της Βοστώνης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου