Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Επιτυχής η εκδήλωση για τον δήμαρχο Βοστώνης Martin Walsh


 



Τον δήμαρχο Βοστώνης Martin Walsh, πλαισιώνουν από αριστερά: Δημήτρης Μπίτσικας, Βασίλης Καυκάς, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Πολύμερος, Κώστας Τραβαγιάκης, Δημήτρης Ιωαννίδης και Δημήτρης Ματθαίος. Φωτογραφία Ευγενική Παραχώρηση Δημήτρη Μπίτσικα.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Επιτυχής ήταν η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της επανεκλογής του δημάρχου Βοστώνης Martin Walsh, στο εστιατόριο  Sofia’s στην περιοχή του West Roxbury της Βοστώνης.
Παρευρέθηκαν περί τα εκατό άτομα ανάμεσα στα οποία νέοι και νέες και από όλα τα επαγγελματικά διαστρώμματα της Ομογένειας της Βοστώνης, δικηγόροι, επιχειρηματίες, γιατροί, καθηγητές  και απλοί ομογενείς οι οποίοι τρέφουν σεβασμό και εκτίμηση για τον δήμαρχο Martin Walsh, ο οποίος, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», έχει σεβασμό και εκτίμηση για την Ομογένεια της Βοστώνης.
Η εκδήλωση άρχισε στις 6:00 μμ και τελείωσε μετά τις 8:00, ενώ το εντυπωσιακό ήταν ότι ο δήμαρχος έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης ελθών κατ’ ευθείαν από το αεροδρόμιο της Βοστώνης προερχόμενος από την Καλιφόρνια όπου είχε μεταβεί.
Το κλίμα ήταν εορταστικό αφού όλοι ήταν ευδιάθετοι με καλό φαγητό και υπέροχη συντροφιά.
Ο Δήμαρχος με προθυμία δεχόταν να φωτογραφηθεί με τους παρευρεθέντες ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και χαιρόταν που «ήταν μεταξύ φίλων».  Κάθισε δίπλα στο τζάκι και συζητούσε για θέματα της πόλης αλλά και για τον Ελληνισμό γενικότερα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σαν ιδιώτης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλης Καυκάς, με τον οποίο ο Δήμαρχος είχε συζήτηση για διάφορα θέματα συμπεριλαμβανομένου  και για το «ποτήρι του Πυθαγόρα», ένα δώρο που του έκανε ο κ. Καυκάς όταν είχαν σύσκεψη στο Δημαρχείο τον περασμένο Αύγουστο για την παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης, την αδελφοποίηση Βοστώνης Αθήνας και άλλα θέματα.
Σημειώνεται ότι φέτος ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αλλά και την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 πριν την παρέλαση θα γίνει έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο Δημαρχείο Βοστώνης, το οποίο μάλιστα θα φωταγωγηθεί με μπλε και άσπρα χρώματα προς τιμήν της Ελλάδος και του Ελληνισμού της Βοστώνης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου