Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Στις 2, 3 και 4 Απριλίου η αδελφοποίηση Lowell – Kalamata

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2019Το Δημαρχείο του Lowell με το άγαλμα της Νίκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η αδελφοποίηση των πόλεων Lowell, Massachusetts & Kalamata, Messinias δρομολογήτε να γίνει την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 2, 3 & 4 Απριλίου στο Lowell όπου θα παρευρεθεί κλιμάκιο από αξιωματούχους του Δήμου Καλαμάτας αλλά και αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου της Καλαμάτας και επιχειρηματίες.  

Ενώ η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Lowell με επικεφαλής των νυν δήμαρχο κ. Βασίλη Σαμαρά, αξιωματούχους της πόλεις, αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου και επιχειρηματιών θα βρεθεί στην Καλαμάτα στο τέλος Μαϊου με αρχές Ιουνίου, 2020.
Αποτέλεσμα εικόνας για kalamata greece pictures
Μία άποψη από τη μαρίνα της Καλαμάτας

Στην συνεδρίαση που είχε η Επιτροπή από το Lowell, προχθές Δευτέρα, συζητήθηκε το πλάνο ενώ συνδέθηκαν τηλεφωνικά με την Καλαμάτα ώστε να βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα.
Αποφασίστηκε από την πενταμελή επιτροπή όπως γίνει νέα συνάντηση την Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου οπότε θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.  Επίσης  αποφασίστηκε να διευρυνθεί η επιτροπή με την συμμετοχή και άλλων.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου θα υπάρξει απ’ ευθείας επικοινωνία με skype από το Δημαρχείο του Lowell με την Καλαμάτα όπου θα μιλήσουν σε απ’ ευθείας επικοινωνία ο Ελληνικής καταγωγής δήμαρχος Mr. Bill Samaras, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς και οι: Αθανάσιος Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου