Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Στις 2, 3 και 4 Απριλίου η αδελφοποίηση Lowell – Kalamata

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2019Το Δημαρχείο του Lowell με το άγαλμα της Νίκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η αδελφοποίηση των πόλεων Lowell, Massachusetts & Kalamata, Messinias δρομολογήτε να γίνει την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 2, 3 & 4 Απριλίου στο Lowell όπου θα παρευρεθεί κλιμάκιο από αξιωματούχους του Δήμου Καλαμάτας αλλά και αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου της Καλαμάτας και επιχειρηματίες.  

Ενώ η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Lowell με επικεφαλής των νυν δήμαρχο κ. Βασίλη Σαμαρά, αξιωματούχους της πόλεις, αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου και επιχειρηματιών θα βρεθεί στην Καλαμάτα στο τέλος Μαϊου με αρχές Ιουνίου, 2020.
Αποτέλεσμα εικόνας για kalamata greece pictures
Μία άποψη από τη μαρίνα της Καλαμάτας

Στην συνεδρίαση που είχε η Επιτροπή από το Lowell, προχθές Δευτέρα, συζητήθηκε το πλάνο ενώ συνδέθηκαν τηλεφωνικά με την Καλαμάτα ώστε να βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα.
Αποφασίστηκε από την πενταμελή επιτροπή όπως γίνει νέα συνάντηση την Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου οπότε θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.  Επίσης  αποφασίστηκε να διευρυνθεί η επιτροπή με την συμμετοχή και άλλων.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου θα υπάρξει απ’ ευθείας επικοινωνία με skype από το Δημαρχείο του Lowell με την Καλαμάτα όπου θα μιλήσουν σε απ’ ευθείας επικοινωνία ο Ελληνικής καταγωγής δήμαρχος Mr. Bill Samaras, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς και οι: Αθανάσιος Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου