Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Στις 2, 3 και 4 Απριλίου η αδελφοποίηση Lowell – Kalamata

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2019



Το Δημαρχείο του Lowell με το άγαλμα της Νίκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η αδελφοποίηση των πόλεων Lowell, Massachusetts & Kalamata, Messinias δρομολογήτε να γίνει την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 2, 3 & 4 Απριλίου στο Lowell όπου θα παρευρεθεί κλιμάκιο από αξιωματούχους του Δήμου Καλαμάτας αλλά και αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου της Καλαμάτας και επιχειρηματίες.  

Ενώ η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Lowell με επικεφαλής των νυν δήμαρχο κ. Βασίλη Σαμαρά, αξιωματούχους της πόλεις, αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου και επιχειρηματιών θα βρεθεί στην Καλαμάτα στο τέλος Μαϊου με αρχές Ιουνίου, 2020.
Αποτέλεσμα εικόνας για kalamata greece pictures
Μία άποψη από τη μαρίνα της Καλαμάτας

Στην συνεδρίαση που είχε η Επιτροπή από το Lowell, προχθές Δευτέρα, συζητήθηκε το πλάνο ενώ συνδέθηκαν τηλεφωνικά με την Καλαμάτα ώστε να βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα.
Αποφασίστηκε από την πενταμελή επιτροπή όπως γίνει νέα συνάντηση την Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου οπότε θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.  Επίσης  αποφασίστηκε να διευρυνθεί η επιτροπή με την συμμετοχή και άλλων.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου θα υπάρξει απ’ ευθείας επικοινωνία με skype από το Δημαρχείο του Lowell με την Καλαμάτα όπου θα μιλήσουν σε απ’ ευθείας επικοινωνία ο Ελληνικής καταγωγής δήμαρχος Mr. Bill Samaras, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς και οι: Αθανάσιος Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου