Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Ολα πήγαν καλά με τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη στη Βοστώνη
Το ζεύγος Γεωργίου και Ελευθερίας Γλωσσιώτη με το χαριτωμένο αγοράκι τους Παναγιώτη- Ραφαήλ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Γλωσσιώτη.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγινε την Πέμπτη κανονικά όπως είχε προγραμματισθεί η θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη από τον διεθνούς φήμης ομογενή ιατρό και καθηγητή Δρα Βασίλη Δάρρα στο Νοσοκομείο Παίδων.
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον «Εθνικό Κήρυκα» ο Δρ. Δάρρας είπε πως «όλα πήγαν καλά». Στην ερώτηση ποια είναι τα επόμενα βήματα, ανέφερε πως «θα κάνουμε εξετάσεις περιοδικά, μία φορά την εβδομάδα» τονίζοντας ότι «θα κάνουμε τις πρώτες εξετάσεις αύριο (Παρασκευή) το πρωί».
Οπως είχε εξηγήσει ο Δρ. Δάρρας στον «Ε.Κ.», «το φάρμακο έρχεται με ειδικό τρόπο από την εταιρεία η οποία το παράγει, που λέγεται AVEXIS, και το δίνουμε ενδοφλεβίως μέσα σε μία με μιάμιση ώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου