Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Ολα πήγαν καλά με τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη στη Βοστώνη
Το ζεύγος Γεωργίου και Ελευθερίας Γλωσσιώτη με το χαριτωμένο αγοράκι τους Παναγιώτη- Ραφαήλ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Γλωσσιώτη.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγινε την Πέμπτη κανονικά όπως είχε προγραμματισθεί η θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη από τον διεθνούς φήμης ομογενή ιατρό και καθηγητή Δρα Βασίλη Δάρρα στο Νοσοκομείο Παίδων.
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον «Εθνικό Κήρυκα» ο Δρ. Δάρρας είπε πως «όλα πήγαν καλά». Στην ερώτηση ποια είναι τα επόμενα βήματα, ανέφερε πως «θα κάνουμε εξετάσεις περιοδικά, μία φορά την εβδομάδα» τονίζοντας ότι «θα κάνουμε τις πρώτες εξετάσεις αύριο (Παρασκευή) το πρωί».
Οπως είχε εξηγήσει ο Δρ. Δάρρας στον «Ε.Κ.», «το φάρμακο έρχεται με ειδικό τρόπο από την εταιρεία η οποία το παράγει, που λέγεται AVEXIS, και το δίνουμε ενδοφλεβίως μέσα σε μία με μιάμιση ώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου