Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Τον Απρίλιο τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου της Λάμψα στο Σύνταγμα ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
photo-2Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2019

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Athens Capital Hotel – MGallery, το νέο ξενοδοχείο της  Λάμψα στην Πλατεία Συντάγματος. Οι εργασίες ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό Ξενοδοχείο Kings’ Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο και ολοκληρώνεται  επένδυση συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ. Το Athens Capital Hotel–MGallery θα φερει το brand των luxury boutique ξενοδοχείων του δικτύου της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον όμιλο Accor.
Διαθέτει 158 δωμάτια και 19 σουίτες. Στον 9ο όροφο θα λειτουργεί εστιατόριο και στον 10ο χώρος αναψυχής με πισίνα, Bar – Snack Bar. Στο ισόγειο θα διαμορφωθεί ένα All day Lobby Lounge Bar, ενώ το συγκρότημα θα  διαθέτει επίσης συνεδριακούς χώρους για εταιρικές συναντήσεις και events καθώς και fitness center.
Η έναρξη λειτουργίας του νέου Ξενοδοχείου συμπίπτει με τη συμπληρώση 100 ετών από την ίδρυση της Λάμψα, συμφερόντων σήμερα της Οικογένειας Λασκαρίδη. Υπενθυμίζεται πως ο εισηγμένος από το 1947 όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο και το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλάμβάνει ο Ευριπίδης Τζήκας Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από την MTarchitects – Massouridis – Theodoraki Architects, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων από την MKV – Interior Architectural Design, οι μηχανολογικές μελέτες από την L.D.K. και οι στατικές μελέτες από τον πολιτικό μηχανικό Γ. Βροχίδη.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου