Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Τον Απρίλιο τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου της Λάμψα στο Σύνταγμα ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
photo-2Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2019

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Athens Capital Hotel – MGallery, το νέο ξενοδοχείο της  Λάμψα στην Πλατεία Συντάγματος. Οι εργασίες ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό Ξενοδοχείο Kings’ Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο και ολοκληρώνεται  επένδυση συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ. Το Athens Capital Hotel–MGallery θα φερει το brand των luxury boutique ξενοδοχείων του δικτύου της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον όμιλο Accor.
Διαθέτει 158 δωμάτια και 19 σουίτες. Στον 9ο όροφο θα λειτουργεί εστιατόριο και στον 10ο χώρος αναψυχής με πισίνα, Bar – Snack Bar. Στο ισόγειο θα διαμορφωθεί ένα All day Lobby Lounge Bar, ενώ το συγκρότημα θα  διαθέτει επίσης συνεδριακούς χώρους για εταιρικές συναντήσεις και events καθώς και fitness center.
Η έναρξη λειτουργίας του νέου Ξενοδοχείου συμπίπτει με τη συμπληρώση 100 ετών από την ίδρυση της Λάμψα, συμφερόντων σήμερα της Οικογένειας Λασκαρίδη. Υπενθυμίζεται πως ο εισηγμένος από το 1947 όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο και το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλάμβάνει ο Ευριπίδης Τζήκας Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από την MTarchitects – Massouridis – Theodoraki Architects, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων από την MKV – Interior Architectural Design, οι μηχανολογικές μελέτες από την L.D.K. και οι στατικές μελέτες από τον πολιτικό μηχανικό Γ. Βροχίδη.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου