Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

Ομογενής πολιτικός Δημήτρης Καρύγιαννης απομακρύνθηκε από Δήμο του Τορόντο για οικονομικές σπατάλες

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2019


Φωτογραφία: Παραχώρηση του Canadian Hellenic Congress
ΤΟΡΟΝΤΟ. Ενας Ελληνοκαναδός δημοτικός σύμβουλος απομακρύνθηκε από το δημοτικό διαμέρισμα Ward 22 του Τορόντο λόγω παραπανήσιων εξόδων που φέρεται πως έκανε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Toronto Sun».
«Ο Καρύγιαννης δεν θα είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος του Ward 22 όπως δείχνει η συμπληρωματική δήλωση που κατέθεσε για τις δημοτικές εκλογές τον περασμένο χρόνο και σύμφωνα πάντα με το νόμο περί δημοτικών εκλογών» ανέφερε υπάλληλος του δήμου.
Σύμφωνα με στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Sun» του Τορόντο, ο ομογενής πολιτικός ξεπέρασε το όριο των δαπανών που έκανε κατά 25.962 δολάρια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ενώ δικαιούτο να δαπανήσει μόνο 6.128 δολάρια.
Στις αρχές Ιουλίου η επιτροπή ελέγχου της πόλης διέταξε να υποβληθεί ο ομογενής σε έλεγχο μετά από αίτημα του παρατηρητή του δημαρχείου Αδάμ Χάλεφ. Ο Καρύγιαννης έχει ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο και η ημερομηνία για την επόμενη ακρόαση ορίστηκε για τον Φεβρουάριο.
Ο ίδιος ο Καρύγιαννης δήλωσε για την υπόθεση στη «Sun» ότι πρόκειται για γραφειοκρατικό λάθος, ενώ μιλώντας στην εφημερίδα «Star» είπε ότι είναι πρόθυμος να συνεχίσει να εργάζεται στον τομέα της περιοχής του για τους κατοίκους που τον ψήφισαν. «Θέλω να γυρίσω και να υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου» τόνισε.
Ομως, ο συγκεκριμένος, έχει απασχολήσει και άλλη φορά τη Δικαιοσύνη.
Το 2013, από τη θέση του βουλευτή, κατηγορήθηκε ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο στη χώρα της γνωστής τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση, του αδελφού της και τριών μουσικών. Τότε, ο Καρύγιαννης είχε συμβουλέψει τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επίσκεψης ώστε να μπουν στη χώρα.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου