Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ομογενής πολιτικός Δημήτρης Καρύγιαννης απομακρύνθηκε από Δήμο του Τορόντο για οικονομικές σπατάλες





Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2019


Φωτογραφία: Παραχώρηση του Canadian Hellenic Congress
ΤΟΡΟΝΤΟ. Ενας Ελληνοκαναδός δημοτικός σύμβουλος απομακρύνθηκε από το δημοτικό διαμέρισμα Ward 22 του Τορόντο λόγω παραπανήσιων εξόδων που φέρεται πως έκανε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Toronto Sun».
«Ο Καρύγιαννης δεν θα είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος του Ward 22 όπως δείχνει η συμπληρωματική δήλωση που κατέθεσε για τις δημοτικές εκλογές τον περασμένο χρόνο και σύμφωνα πάντα με το νόμο περί δημοτικών εκλογών» ανέφερε υπάλληλος του δήμου.
Σύμφωνα με στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Sun» του Τορόντο, ο ομογενής πολιτικός ξεπέρασε το όριο των δαπανών που έκανε κατά 25.962 δολάρια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ενώ δικαιούτο να δαπανήσει μόνο 6.128 δολάρια.
Στις αρχές Ιουλίου η επιτροπή ελέγχου της πόλης διέταξε να υποβληθεί ο ομογενής σε έλεγχο μετά από αίτημα του παρατηρητή του δημαρχείου Αδάμ Χάλεφ. Ο Καρύγιαννης έχει ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο και η ημερομηνία για την επόμενη ακρόαση ορίστηκε για τον Φεβρουάριο.
Ο ίδιος ο Καρύγιαννης δήλωσε για την υπόθεση στη «Sun» ότι πρόκειται για γραφειοκρατικό λάθος, ενώ μιλώντας στην εφημερίδα «Star» είπε ότι είναι πρόθυμος να συνεχίσει να εργάζεται στον τομέα της περιοχής του για τους κατοίκους που τον ψήφισαν. «Θέλω να γυρίσω και να υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου» τόνισε.
Ομως, ο συγκεκριμένος, έχει απασχολήσει και άλλη φορά τη Δικαιοσύνη.
Το 2013, από τη θέση του βουλευτή, κατηγορήθηκε ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο στη χώρα της γνωστής τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση, του αδελφού της και τριών μουσικών. Τότε, ο Καρύγιαννης είχε συμβουλέψει τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επίσκεψης ώστε να μπουν στη χώρα.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου