Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Η Χάγη αποσύρει τον πρεσβευτή της στην Αγκυρα

 Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, 2018 Τι σημαίνει Ολλανδία; Πολλοί γνωρίζουν την Ολλανδία από φωτογραφίες, τα κανάλι (το έδαφός της είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας) τις τουλίπες, το γάλα... Για πολλούς είναι μία μικρή χώρα στις κάτω χώρες με πληθυσμό περίπου όσο της Ελλάδας. Στη Χάγη είναι και το διεθνές δικαστήριο.
Πέρα από αυτό όμως η Ολλανδία που λέγετε: Holland ή Netherlands ή Dutch, έχει και μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες στο κόσμο.  Η Dutch Bank έχει μεγάλη μερίδα στο διεθνές τραπεζικό σύστημα και πολλά ακίνητα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Στις ΗΠΑ ένα ποσοστό 10% από το τραπεζικό σύστημα το ορίζει η Dutch Bank με ότι συνεπάγεται. Επομένως, όταν μιλάει η Holland, Netherlands, Dutch για την Τουρκία δεν είναι μικρό πράγμα. Απλώς για ενημέρωση.  Η Σύνταξη

Η Χάγη αποσύρει τον πρεσβευτή της στην Αγκυρα
Η Χάγη είχε τότε αρνηθεί να δεχθεί στο ολλανδικό έδαφος δύο τούρκους υπουργούς που ήθελαν να πάρουν τον λόγο από το βήμα πολιτικών συγκεντρώσεων υπέρ του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Ολλανδία ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον πρεσβευτή της από την Αγκυρα δηλώνοντας ότι οι σχέσεις της με την Τουρκία είναι δύσκολο να εξομαλυνθούν και ότι δεν θα επιτρέψει την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου της Αγκυρας στο έδαφός της, παγώνοντας τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών που έχουν επιδεινωθεί εδώ και έναν χρόνο.
Η Χάγη είχε τότε αρνηθεί να δεχθεί στο ολλανδικό έδαφος δύο τούρκους υπουργούς που ήθελαν να πάρουν τον λόγο από το βήμα πολιτικών συγκεντρώσεων υπέρ του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Εκτοτε, παρά τις διμερείς συνομιλίες Χάγης-Αγκυρας, «δεν κατορθώσαμε να φθάσουμε σε συμφωνία για έναν τρόπο εξομάλυνσης» των σχέσεών μας, δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Χάλμπε Ζίστρα.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου