Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Σφοδρά πυρά Τουρκίας κατά ΗΠΑ για την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2018

Κάνει λόγο για «επιμονή της Ουάσιγκτον να καταστρέψει τις προϋποθέσεις για την ειρήνη»
Σφοδρά πυρά Τουρκίας κατά ΗΠΑ για την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
Η Τουρκία δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση των ΗΠΑ να ανοίξουν πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ το Μάιο περιφρονεί την απόφαση του ΟΗΕ και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) και δείχνει πως οι ΗΠΑ επιμένουν να βλάψουν την ειρήνη.

Σε δήλωση που εξέδωσε, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η απόφαση είναι «πολύ ανησυχητική» και «φανερώνει την επιμονή (της αμερικανικής κυβέρνησης) να καταστρέψει τις προϋποθέσεις για την ειρήνη».

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε χθες Παρασκευή πως θα ανοίξει πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ το Μάιο, ώστε να συμπέσει με την 70ή επέτειο της ίδρυσης του Ισραήλ.

Το Δεκέμβριο ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη σύνοδο κορυφής 50 και πλέον χωρών του OIC, κατά την οποία οι μουσουλμάνοι ηγέτες καταδίκασαν την απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου