Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς στη Βοστώνη


Στις 15 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Βοστώνη ο υπουργός εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς όπου έχει προσκληθεί να κάνει ομιλία στο School of Diplomacy του Tufts University όπου υπάρχει και η έδρα Καραμανλή όπου βρίσκεται ο πρώην υπουργός οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης!

Όπως λέει και η πρόσκληση η εκδήλωση γίνεται από το “Τhe Behrakis Family Endowed Lecture Seriesσε συνεργασία “within the Constantine G. Karamanlis Chair in Hellenic and European Studies”.
Μάλιστα μας ενημερώνει η Πρόσκληση ότι ο κ. Κοτζιάς από το 1993 μέχρι το 2008 εργαζόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου το 2005 έγινε Πρέσβης. Έχει διδάξει όπως μας λένε στα Πανεπιστήμια “Universities of Marburg, Oxford and Harvard”.

Για να δούμε ο Έλληνας Υπουργός θα καταδειχτεί να συναντηθεί με την oργανωμένη Ομογένεια ή όπως και οι άλλοι θα περάσει... “σύριζα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου