Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς στη Βοστώνη


Στις 15 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Βοστώνη ο υπουργός εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς όπου έχει προσκληθεί να κάνει ομιλία στο School of Diplomacy του Tufts University όπου υπάρχει και η έδρα Καραμανλή όπου βρίσκεται ο πρώην υπουργός οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης!

Όπως λέει και η πρόσκληση η εκδήλωση γίνεται από το “Τhe Behrakis Family Endowed Lecture Seriesσε συνεργασία “within the Constantine G. Karamanlis Chair in Hellenic and European Studies”.
Μάλιστα μας ενημερώνει η Πρόσκληση ότι ο κ. Κοτζιάς από το 1993 μέχρι το 2008 εργαζόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου το 2005 έγινε Πρέσβης. Έχει διδάξει όπως μας λένε στα Πανεπιστήμια “Universities of Marburg, Oxford and Harvard”.

Για να δούμε ο Έλληνας Υπουργός θα καταδειχτεί να συναντηθεί με την oργανωμένη Ομογένεια ή όπως και οι άλλοι θα περάσει... “σύριζα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου