Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς στη Βοστώνη


Στις 15 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Βοστώνη ο υπουργός εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς όπου έχει προσκληθεί να κάνει ομιλία στο School of Diplomacy του Tufts University όπου υπάρχει και η έδρα Καραμανλή όπου βρίσκεται ο πρώην υπουργός οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης!

Όπως λέει και η πρόσκληση η εκδήλωση γίνεται από το “Τhe Behrakis Family Endowed Lecture Seriesσε συνεργασία “within the Constantine G. Karamanlis Chair in Hellenic and European Studies”.
Μάλιστα μας ενημερώνει η Πρόσκληση ότι ο κ. Κοτζιάς από το 1993 μέχρι το 2008 εργαζόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου το 2005 έγινε Πρέσβης. Έχει διδάξει όπως μας λένε στα Πανεπιστήμια “Universities of Marburg, Oxford and Harvard”.

Για να δούμε ο Έλληνας Υπουργός θα καταδειχτεί να συναντηθεί με την oργανωμένη Ομογένεια ή όπως και οι άλλοι θα περάσει... “σύριζα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου