Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ανησυχία Πάιατ για τις τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ


Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2018

Την ανησυχία του για τα πρόσφατα περιστατικά τουρκικής προκλητικότητας στην Κυπριακή ΑΟΖεξέφρασε ο Αμερικανός πρεσβευτής, Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν Ελληνίδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενέργειας.
«Ανησυχούμε με αυτό που κάνει η Τουρκία με τις ναυτικές της δυνάμεις. Είναι ξεκάθαρα τα δικαιώματα της Κύπρου στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη. Δεν υπάρχει καμία ασάφεια»,  τόνισε ο αμερικανός πρεσβευτής, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα.


Ο αμερικανός πρεσβευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ενδιαφέρον των αμερικανών επενδυτών στους τομείς της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, τονίζοντας την ανάγκη για φορολογική σταθερότητα: «Οι επενδυτές αυτό που θέλουν από την Ελλάδα είναι σταθερότητα. Γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν φόρους. Αυτό όμως που ζητάνε είναι να μην αλλάζουν οι κανόνες. Διότι όταν αλλάζουν οι κανόνες αναγκάζονται να αλλάξουν και τις επιχειρήσεις τους. Η πραγματική πρόκληση για την Ελλάδα τώρα είναι να μη χάσει την ευκαιρία. Την ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά».
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου