Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Ανησυχία Πάιατ για τις τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ


Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2018

Την ανησυχία του για τα πρόσφατα περιστατικά τουρκικής προκλητικότητας στην Κυπριακή ΑΟΖεξέφρασε ο Αμερικανός πρεσβευτής, Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν Ελληνίδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενέργειας.
«Ανησυχούμε με αυτό που κάνει η Τουρκία με τις ναυτικές της δυνάμεις. Είναι ξεκάθαρα τα δικαιώματα της Κύπρου στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη. Δεν υπάρχει καμία ασάφεια»,  τόνισε ο αμερικανός πρεσβευτής, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα.


Ο αμερικανός πρεσβευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ενδιαφέρον των αμερικανών επενδυτών στους τομείς της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, τονίζοντας την ανάγκη για φορολογική σταθερότητα: «Οι επενδυτές αυτό που θέλουν από την Ελλάδα είναι σταθερότητα. Γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν φόρους. Αυτό όμως που ζητάνε είναι να μην αλλάζουν οι κανόνες. Διότι όταν αλλάζουν οι κανόνες αναγκάζονται να αλλάξουν και τις επιχειρήσεις τους. Η πραγματική πρόκληση για την Ελλάδα τώρα είναι να μη χάσει την ευκαιρία. Την ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά».
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου