Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Κολίρι, Λάβαμε πληροφοριακό υλικό από το χωριό του Πύργου

Αριθμούσε 1200 κατοίκους κάποτε.  Τώρα όμως...
Ιστορικά ντοκουμέντα για όλους, ιδιαίτερα για αυτούς που κατάγονται από το Κολίρι.  Εάν εσείς ή κάποιος γνωστός σας κατάγεται από το Κολίρι εμπάτε στο παρακάτω link.  Ενοιμερώστε και άλλους που έχουν ρίζες από το Κολίρι.  Εάν κάποιος ομογενής είναι από το Κολίρι  ή οποιοσδήποτε άλλος Ηλείος επιθυμεί να το παρακολουθήσει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου