Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Απεβίωσε ο Γεώργιος Τόμας από το Dracut – Lowell, Massachusetts


George Thomas ObituaryΑπεβίωσε προχθές Τετάρτη ο Γεώργιος Τόμας, 78 ετών. Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1940 και γονείς του ήσαν ο Νικόλαος Κολοβούρδας-Τόμας και η Κλεάνθη το γένος Βογιατζή.
Το 1954 η οικογένεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και εγκαταστάθηκε στο Lowell. Αργότερα κατατάχτηκε στον Αμερικάνικο στρατό και πήγε για αρκετά χρόνια στη Δυτική Γερμανία.
Το 1964 νυμφεύτηκε την σύζυγό του Δήμητρα (Καρανικόλα) με την οποία εόρτασαν τα 53 χρόνια γάμου πρόσφατα.
Εργάστηκε για 3ο χρόνια στην εταιρία κατασκευής πυρομαχικών Ρέθειον και έπαιξε ποδόσφαιρο με ομάδες της Μασσαχουσέτης και Μόντρεαλ, Καναδά.
Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Δήμητρα, την κόρη τους Ελευθερία (Έλλη) και τον αδελφό του Μιχάλη με την οικογένεια του και άλλους συγγενείς.

Το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Γεωργίου Τόμα θα γίνει την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2018 από τις 4:00μμ έως ατής 7:00μμ. Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα στις 10:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, 62 Lewis Street, Lowell


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Γεώργιε Τόμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου