Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Απεβίωσε ο Γεώργιος Τόμας από το Dracut – Lowell, Massachusetts


George Thomas ObituaryΑπεβίωσε προχθές Τετάρτη ο Γεώργιος Τόμας, 78 ετών. Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1940 και γονείς του ήσαν ο Νικόλαος Κολοβούρδας-Τόμας και η Κλεάνθη το γένος Βογιατζή.
Το 1954 η οικογένεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και εγκαταστάθηκε στο Lowell. Αργότερα κατατάχτηκε στον Αμερικάνικο στρατό και πήγε για αρκετά χρόνια στη Δυτική Γερμανία.
Το 1964 νυμφεύτηκε την σύζυγό του Δήμητρα (Καρανικόλα) με την οποία εόρτασαν τα 53 χρόνια γάμου πρόσφατα.
Εργάστηκε για 3ο χρόνια στην εταιρία κατασκευής πυρομαχικών Ρέθειον και έπαιξε ποδόσφαιρο με ομάδες της Μασσαχουσέτης και Μόντρεαλ, Καναδά.
Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Δήμητρα, την κόρη τους Ελευθερία (Έλλη) και τον αδελφό του Μιχάλη με την οικογένεια του και άλλους συγγενείς.

Το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Γεωργίου Τόμα θα γίνει την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2018 από τις 4:00μμ έως ατής 7:00μμ. Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα στις 10:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, 62 Lewis Street, Lowell


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Γεώργιε Τόμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου