Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2018Mε βαριοπούλα και μπογιές

Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση
Επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου στα κεντρικά γραφεία της Novartis πραγματοποίησαν άγνωστοι, οι οποίοι έσπασαν τζάμια και έριξαν μπογιές.
Επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου στα κεντρικά γραφεία της Novartis πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι έσπασαν τζάμια χρησιμοποιώντας βαριοπούλα και έριξαν μπογιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν ζημιές στην πύλη της εταιρείας που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση και στη συνεχεία προχώρησαν προς το κεντρικό κτίριο πετώντας κόκκινες μπογιές και σπάζοντας τζαμαρίες.
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «η Novartis είναι η κορυφή του παγόβουνου που έγινε ορατή αυτή την περίοδο» ενώ στο τέλος υποστηρίζουν ότι «με τον κλάδο της υγείας δεν έχουμε τελειώσει». 
Ύστερα από την επίθεση, οι δράστες άφησαν τη βαριοπούλα στο σημείο και έφυγαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου