Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Πύργος: Ξεσηκωμός για τους πλειστηριασμούς!


Δεκατρείς πλειστηριασμοί ακινήτων από τραπεζικά ιδρύματα είναι προγραμματισμένοι ως τώρα στα ειρηνοδικεία της Ηλείας, εκ των οποίων οι επτά θα γίνουν στον Πύργο, αρχής γενομένης από τις 25 Απριλίου, σύμφωνα με το Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων στην ιστοσελίδα του Ταμείου Νομικής Ασφάλισης. Ο αριθμός δεν εντυπωσιάζει, δεδομένου ότι πλέον η πλειονότητα των ακινήτων που βγαίνουν στο «σφυρί» για χρέη, εντάσσονται στη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, μετά και τις αντιδράσεις από κόμματα και συλλογικότητες σε ειρηνοδικεία των μεγάλων αστικών κέντρων. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι οι πλειστηριασμοί που έχουν αναρτηθεί, δεν αφορούν οφειλές προς τον ΕΦΚΑ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eauction.gr, έχουν αναρτηθεί 1586 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι 70 διεξάγονται σήμερα. Το σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αναμένεται να μπει σε πλήρη εφαρμογή από τον Μάρτιο και μετά, με την ένταξη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 1.000 πλειστηριασμών κάθε μήνα.
Οι εξελίξεις αυτές έχουν κινητοποιήσει φορείς και συλλογικότητες της Ηλείας, καθώς σήμερα το πρωί (10:30π.μ. έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον κίνδυνο εκποίησης της λαϊκής κατοικίας…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου