Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Πύργος: Ξεσηκωμός για τους πλειστηριασμούς!


Δεκατρείς πλειστηριασμοί ακινήτων από τραπεζικά ιδρύματα είναι προγραμματισμένοι ως τώρα στα ειρηνοδικεία της Ηλείας, εκ των οποίων οι επτά θα γίνουν στον Πύργο, αρχής γενομένης από τις 25 Απριλίου, σύμφωνα με το Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων στην ιστοσελίδα του Ταμείου Νομικής Ασφάλισης. Ο αριθμός δεν εντυπωσιάζει, δεδομένου ότι πλέον η πλειονότητα των ακινήτων που βγαίνουν στο «σφυρί» για χρέη, εντάσσονται στη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, μετά και τις αντιδράσεις από κόμματα και συλλογικότητες σε ειρηνοδικεία των μεγάλων αστικών κέντρων. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι οι πλειστηριασμοί που έχουν αναρτηθεί, δεν αφορούν οφειλές προς τον ΕΦΚΑ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eauction.gr, έχουν αναρτηθεί 1586 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι 70 διεξάγονται σήμερα. Το σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αναμένεται να μπει σε πλήρη εφαρμογή από τον Μάρτιο και μετά, με την ένταξη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 1.000 πλειστηριασμών κάθε μήνα.
Οι εξελίξεις αυτές έχουν κινητοποιήσει φορείς και συλλογικότητες της Ηλείας, καθώς σήμερα το πρωί (10:30π.μ. έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον κίνδυνο εκποίησης της λαϊκής κατοικίας…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου