Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση σε όλη την Ομογένεια

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) σας προσκαλεί στη 2η Πανομογενειακή Συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2018, στις 7:30μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, MA.

Θέματα συζήτησης:

  1. Συντονισμός για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.
    Η Παρέλαση ως γνωστό θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου.
  2. Συζήτηση για το Συλλαλητήριο που θα γίνει στα Ηνωμένα Έθνη στην Νέα Υόρκη την Κυριακή, 18 Μαρτίου για το όνομα της Μακεδονίας μας.

Παρακαλούμε όλους τους αντιπροσώπους Σωματείων και Κοινοτήτων να παρευρεθούν και να βοηθήσουν για τον καλύτερο συντονισμό και επιτυχία.


Εκ Μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου