Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση σε όλη την Ομογένεια

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) σας προσκαλεί στη 2η Πανομογενειακή Συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2018, στις 7:30μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, MA.

Θέματα συζήτησης:

  1. Συντονισμός για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.
    Η Παρέλαση ως γνωστό θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου.
  2. Συζήτηση για το Συλλαλητήριο που θα γίνει στα Ηνωμένα Έθνη στην Νέα Υόρκη την Κυριακή, 18 Μαρτίου για το όνομα της Μακεδονίας μας.

Παρακαλούμε όλους τους αντιπροσώπους Σωματείων και Κοινοτήτων να παρευρεθούν και να βοηθήσουν για τον καλύτερο συντονισμό και επιτυχία.


Εκ Μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου