Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Αβραμόπουλος με αιχμές και κατά ΝΔ: Δεν προσαυξήθηκε η περιουσία μου

«Ξεκάθαρα λέω, ότι σε ό,τι με αφορά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεθεί προσαύξηση της περιουσίας μου - και πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και στην πολιτική μου ζωή» τονίζει ο επίτροπος της Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ιστορίες» του Σκάι η οποία προβάλλεται το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που μεταδόθηκαν από στο  δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαιώνει ότι το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του.

«Ας τους ψάξουν λοιπόν. Ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό το απόσπασμα. Αλλά αυτό σας το λέω με βάση και τις διαβεβαιώσεις που μου έχουν δώσει. Το θέμα μας δεν είναι εκεί. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθ' όλα εντάξει. Το πιστεύω. Γιατί αν δεν το πίστευα δεν θα είχα συνεργάτες».

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Αβραμόπουλος απαντά: «Όχι, δεν χρειάστηκε, αλλά δεν έχω καμιά δυσκολία να μιλήσω. Βέβαια αν χρειαστεί να μιλήσω δεν θα μιλήσω γι' αυτό. Γι' αυτό θα μιλήσει η Δικαιοσύνη μέχρι την ώρα που τα καθάρματα αυτά που έστησαν αυτή τη σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο».
Απαντώντας για το εάν οι πράξεις του ήταν εν γνώσει του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο κ. Αβραμόπουλος απαντά:

«Ο κ. Καραμανλής είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός. Υπήρξε ένας πολύ καλός πρωθυπουργός και ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα του. Και ειδικότερα για αυτά τα ζητήματα είχε δώσει και συγκεκριμένες οδηγίες. Γι' αυτό και συγκάλεσε τις κυβερνητικές επιτροπές όπου συζητήθηκαν και ελήφθησαν οι αποφάσεις». 

«Αυτά που λένε πολλοί ότι η Ελλάδα γίνεται "Πολωνία" εγώ δεν τα συμμερίζομαι» υπογραμμίζει ο κ. Αβραμόπουλος και προσθέτει: «Υπάρχουν διαδικασίες, υπάρχουν κανονισμοί της Βουλής, υπάρχει Σύνταγμα. Και υπάρχει το Σύνταγμα» υπογραμμίζει ο κ. Αβραμόπουλος. Στην επισήμανση ότι «το κόμμα σας το είπε αυτό», ο κ. Αβραμόπουλος απαντά: 

«Μιλάτε με μένα τώρα, μιλάτε με μένα, και όταν μιλάτε με μένα απαντώ εγώ». Στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι εκφράζει διαφορετική άποψη από το κόμμα του, ο κ. Αβραμόπουλος προσθέτει: «Αξιολογήστε την εσείς».

Σημειώνεται ότι στις 8 Φεβρουαρίου, ανώτατη πηγή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συζήτηση που είχε στη Βουλή τόνιζε τα εξής:«Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη τώρα όμως έχουμε και πολωνοποίηση. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, όταν δεν έχουμε διάκριση των εξουσιών, όταν δεν έχουμε κράτος δικαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου