Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Χρυσόστομος Δήμου αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεωνΣάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2018
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικών, Χρυσόστομος Δήμου, συμμετέχει ως αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων του MIT Enterprise Forum Greece στο διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition.
Πρόκειται για έναν διεθνή «επιταχυντή» για την ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας, με βάση τα ακόλουθα τρία κριτήρια: τεχνολογική καινοτομία, ικανότητα επέκτασης στην παγκόσμια αγορά και δυναμική για ουσιαστικό αντίκτυπο στην οικονομία.
Τελικός στόχος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων.
Ο Χρυσόστομος Δήμου είναι Πρόεδρος των Περιφερειών Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής του διεθνούς ομίλου ROTO. Είναι επίσης μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε Επιμελητήρια & Συνδέσμους Επιχειρηματικότητας στις ΗΠΑ.
Είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Ευρωπαϊκή Οικονομία (ΜΑ) και Επιχειρησιακή Ερευνα. Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, MIT, Wharton, Columbia και Berkeley.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου