Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡHNH.

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Χρυσόστομος Δήμου αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεωνΣάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2018
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικών, Χρυσόστομος Δήμου, συμμετέχει ως αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων του MIT Enterprise Forum Greece στο διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition.
Πρόκειται για έναν διεθνή «επιταχυντή» για την ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας, με βάση τα ακόλουθα τρία κριτήρια: τεχνολογική καινοτομία, ικανότητα επέκτασης στην παγκόσμια αγορά και δυναμική για ουσιαστικό αντίκτυπο στην οικονομία.
Τελικός στόχος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων.
Ο Χρυσόστομος Δήμου είναι Πρόεδρος των Περιφερειών Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής του διεθνούς ομίλου ROTO. Είναι επίσης μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε Επιμελητήρια & Συνδέσμους Επιχειρηματικότητας στις ΗΠΑ.
Είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Ευρωπαϊκή Οικονομία (ΜΑ) και Επιχειρησιακή Ερευνα. Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, MIT, Wharton, Columbia και Berkeley.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου