Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Συγκλονίζει ο Γκλέτσος για τον καρκίνο - Τι λέει για Σκόπια και Τουρκία

Συνέντευξη του δημάρχου Στυλίδας

Συγκλονίζει ο Γκλέτσος για τον καρκίνο - Τι λέει για Σκόπια και ΤουρκίαΣάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2018
Η περιπέτεια της υγείας του, πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχει με την καρδιά του, αλλά και οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, απασχόλησαν τον ηθοποιό και δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο.
Ο Γκλέτσος με συγκλονιστικό τρόπο μιλά στο «Λοιπόν» για τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις που έχει κάνει στην καρδιά αλλά και για τα άλλα προβλήματα που αντιμετώπισε: ««Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, ένας καρκίνος στο στομάχι, που δεν ξέρω αν με φοβήθηκε ο θάνατος».
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Γκλέτσος αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. «Οκτώ χρόνια εδώ στον δήμο, ήρθαμε με καρδιακά νοσήματα και φεύγουμε με καρδιακά και με καρκίνο στο στομάχι. Ναι, πέρασα έναν καρκίνο, και τι έγινε; Πάμε παρακάτω. Δεν πέθανα - ακόμα». Όταν η δημοσιογράφος του είπε ότι δεν το γνώριζε, απάντησε: «Ε, το λέω τώρα, και τι έγινε;». Σε νέα ερώτηση για το πότε συνέβη, απάντησε απλά: «Τώρα τέλειωσε, πάμε παρακάτω. Τέλειωσε... τέλειωσε όπως τελειώνουν αυτά. Ποτέ δεν τελειώνει, έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι».
Ο δήμαρχος Στυλίδας μίλησε και για το ανεκπλήρωτο όνειρό του: «Θα ήθελα να ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο. Δεν έχω χρόνο και πολλά λεφτά. Αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα πήγαινα τώρα να μάθω. Τώρα, η υποκριτική είναι χόμπι, όταν το έκανα τότε, ήταν επάγγελμα. Τώρα, δεν παίρνω χρήματα. Η αμοιβή μου από το σίριαλ «Τατουάζ» δίνεται σε κάποια ιδρύματα».
Τέλος για Τουρκία και Σκοπιανό τονίζει: «Για το Σκοπιανό θα παραιτηθώ. Ναι, τελείωσε, δεν υπάρχει περίπτωση, το έχω επικυρώσει, παραιτούμαι και πάω σπίτι μου, γιατί δεν συμφέρει σε κανένα επίπεδο τη χώρα, σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε εθνικό. Η Τουρκία θα κάνει απίστευτα πράγματα, δεν μιλάω για τα Σκόπια, δεν θα κάνουν τίποτα, αλλά θα δημιουργηθεί προηγούμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου