Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με επιτυχία η Αρτοκλασία του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η καθιερωμένη Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και των οικογενειών των του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.
Κάθε χρόνο κοντά στην εορτή του πολιούχου του Πύργου Αγίου Χαράλαμπου γίνεται η Αρτοκλασία του Συλλόγου Ηλείων της Βοστώνης.
Φέτος η αρτοκλασία έγινε στο νότιο προάστιο Brockton στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (The Annunciation Greek Orthodox Church).
Κατάμεστη ο ιερός ναός όπου χθες ιερούργησε ο επί τριάντα χρόνια ιερέας της ενορίας πατήρ Ιωάννης Κιραμάριος ο οποίος εξήρε τις δραστηριότητες ΄των μελών του Πανηλειακού Συλλόγου.   “Ακούω και διαβάζω για εσάς και τον Σύλλογό σας. Σας συγχαίρω γιατί οι προσπάθειες που κάνετέ είναι για τον Άνθρωπο και την Ελλάδα, για όλη την Ελλάδα” είπε ο ιερέας ο οποίος είναι ένας από τους ιερείς που η ψαλμωδία του είναι ένα χάρισμα.

Μετά την Αρτοκλασία ο π. Κιραμάριος κάλεσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασίλειο Καυκά να παραλάβει έναν από τους πέντε άρτους όπως και έγινε.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας όπου χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα της κοινότητας.
Ακολούθησε η Συνεδρίαση του Συλλόγου όπου έγιναν οι αναφορές των αξιωματούχων και τοποθετήσεις των μελών για διάφορα θέματα τόσο στην περιοχή όπως και στην Ελλάδα.
Δόθηκε ραντεβού αμέσως μετά την Ανάσταση όπου τα μέλη του Συλλόγου προγραμματίζουν εκδήλωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέμεινε ως έχει, ήτοι: Βασίλειος Καυκάς Πρόεδρος, Ηλίας Βασιλόπουλος Αντιπρόεδρος, Θεοδώρα Χρονοπούλου Γραμματέας, Γεώργιος Παναγουλόπουλος Ταμίας.

Να σημειωθεί ότι υπεύθυνος της χθεσινής εκδήλωσης ήσαν ο κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος με τη βοήθεια της κ. Θεοδώρας Χρονοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου