Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Στην ευθεία οι προεργασίες για την Παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου.

Προχθές το βράδυ (Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου) όσοι παρευρέθηκαν στην Πρώτη Πανομογενειακή που κάλεσε η Ομοσπονδία αντελήφθησαν ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα. Μεταξύ αυτών όλες οι αφίσες το πρόγραμμα, οι αιτήσεις συμμετοχή, αιτήσεις για τις υποτροφίες, προσκλήσεις εισόδου, λαχνοί...
Ακόμα οι άδειες από την πόλη της Βοστώνης έχουν εγκριθεί, οι φιλαρμονικές...
Τα πακέτα ήδη άρχισαν να στέλνονται στις ενορίες/κοινότητες και στους Συλλόγους/Σωματεία.
Στην Πανομογενειακή παρευρέθη η κ. Άννα Κοσμίδου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενώ τελικά δεν παρευρέθη ο αντιπρόσωπος του Μητροπολίτη όπως και αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν μουρμουρητά.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και οι αρμόδιοι από της Επιτροπές και τις Ομάδες εργασίας έδωσαν αναφορά για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Οι άδειες χορηγήθηκαν και από τους υπεύθυνους στο Κυβερνείο για την εκδήλωση που θα γίνει για την Ελλάδα την Παρασκευή, 20 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα γίνει στην ανακαινισμένη αίθουσα Gardner Auditorium και οφείλει να το γεμίσει ο Ελληνισμός της Νέας Αγγλίας. Εάν ο κόσμος δεν δώσει βροντερό παρόν η εκδήλωση κινδυνεύει να σταματήσει!
Προσκλήσεις σε επισήμους να συμμετάσχουν στην Παρέλαση θα σταλούν στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η Ομοσπονδία ζητάει τη συνεργασία όλων των Σωματείων και Κοινοτήτων, όλων των φορέων και των Ελλήνων και Ελληνίδων της Νέας Αγγλίας. Επίσης η ΄Παρέλαση χρειάζεται οικονομική υποστήριξη.


Η Οργανωτική Επιτροπή της Παρελάσεως εργάζεται επι καθημερινής βάσεως. Η επόμενη Πανομογενειακή θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 7:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου