Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Image result for nomos elias map greeceΣτον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της πόλης Brockton, νότιο προάστιο, θα γίνει η καθιερωμένη ετήσια Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και των οικογενειών των του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας. 
Τα μέλη πρέπει να βρίσκονται εντός της εισόδου του ναού (Νάρθηκα) στις 9:45πμ ώστε ομαδικά να μπουν στο ναό.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας όλα τα μέλη θα καθίσουν για μεσημεριανό φαγητό στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας ενισχύοντας με τον οβολό τους ένα ιερό σκοπό της Κοινότητας του Brockton.
Κατόπιν όλα τα μέλη θα έχουν Γενική Συνέλευση και εκλογές σε παρακείμενη αίθουσα.
Υπεύθυνος είναι ο πρώην Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κύριος Γεώργιος Παναγουλόπουλος.
Όλα τα μέλη είναι ευπρόσδεκτα, αιτήσεις για νέα μέλη θα υπάρχουν στη Γενική Συνέλευση.  Εάν η καταγωγή σας είναι από την Ηλεία, σας συνιστούμε να γίνετε μέλη του Συλλόγου.  Επίσης μέλη μπορεί να γίνουν οι φίλοι του Πανηλειακού Συλλόγου.  
Η Συνδρομή είναι $20 το έτος.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Παναγουλόπουλο: 
508- 584-3230.

Η διεύθυνση του ναού είναι: 
Annunciation Church, 457 Oak St, Brockton, MA 02301, USA

ΗΛΕΙΑ ΜΑΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΟΥ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου