Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Υποστηρίζουμε την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό! Το Ελληνικό Απογευματινό Σχολείο και Πολιτιστικό Κέντρο GREEK 4 KIDS του Newton γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Το Ελληνικό Απογευματινό Σχολείο και Πολιτιστικό Κέντρο GREEK 4 KIDS (www.Greek4Kids.com) του Newton γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας "ΦΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" του Βασίλη Λουλέ, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, 2015 στις 3:00 μ.μ. στο Fine Arts Center του Κολλεγίου Regis College στο Weston, 235 Wellesley Street.  Με την ιστορία πέντε Εβραιόπουλων που σώθηκαν από τους Έλληνες στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Σχολείο γιορτάζει την Εθνική Επέτειο του 1940 αλλά και τη δική του δεκαετία στο χώρο της Ελληνικής Παιδείας στη Βοστώνη.  Καλούνται με την παρουσία τους στην προβολή του ντοκιμαντέρ (έχει ήδη προβληθεί και ξαναπροβάλλεται σε Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές πόλεις αυτή την εποχή)  Ελληνοαμερικανοί αλλά και όσοι αγαπούν την ιστορία και θαυμάζουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης να τιμήσουν την εκδήλωση για το ιστορικό γεγονός που ταυτόχρονα ενισχύει το μοναδικό Ανεξάρτητο Ελληνικό Σχολείο που λειτουργεί χωρίς ουσιαστική υποστήριξη από κανένα φορέα αν και είναι 501 (c) (3) μη κερδοσκοπικό, αφορολογήτου καθεστώτος εκπαιδευτικό ίδρυμα.  Η είσοδος είναι $20 (δωρεάν για φοιτητές).
Επικοινωνήστε με το Σχολείο στο info@greek4kids.com ή στο τηλέφωνο 617.953.9092 για πληροφορίες. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στην είσοδο 
Κάντε παρακάτω κλικ στο trailer της ταινίας που θα έχει αγγλικούς υπότιτλους.


On the occasion of the Greek National Holiday of October 28, 1940 and Greek 4 Kids Language School & Cultural Center's 10th Anniversary there will be a  screening of the multi-awarded film "Kisses to the Children" by Vassilis Loules at the Fine Arts Center of Regis College, in Weston on Sunday October 25 at 3:00 p.m.  ticket for $20 -FREE admission for High School and College Students.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου