Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Με άσεμνη χειρονομία απαντά η Ντόροθι Κινγκ για την Αμφίπολη

Με άσεμνη χειρονομία απαντά η Ντόροθι Κινγκ για την ΑμφίποληΗ εκκεντρική αμερικανίδα αρχαιολόγο ανέβασε στο twitter σχετική φωτογραφία

Προτιμά να την αποκαλούν «ελληνίδα πόρνη» παρά «σκοπιανή».

Η εκκεντρική αμερικανίδα αρχαιολόγος, ιστορικός και συγγραφέας Ντόροθι Κινγκ απάντησε με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο σε όσους επικρίνουν την υπεύθυνη ανασκαφών στο Λόφο Καστά, αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη ότι ο τάφος ανήκει στον Ηφαιστίωνα. 
Ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία μιας γυναίκας που δείχνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της και συμπλήρωσε: «Αυτό για τους ηλίθιους που εξακολουθούν και σήμερα να βρωμίζουν την Αμφίπολη».
Η κ. Κινγκ είχε εκφράσει προ μηνών στο προσωπικό της μπλογκ την άποψη ότι μετά τον θάνατο του Ηφαιστίωνα, ο Μέγας Αλέξανδρος διέταξε να μεταφερθεί η σορός του στη Μακεδονία και να ταφεί σε έναν θαυμαστό τάφο.
Η ίδια είχε γράψει τον περασμένο Δεκέμβριο στον λογαριασμό της στο Twitter ότι στην ΠΓΔΜ την χαρακτηρίζουν «ελληνίδα πόρνη», εξαιτίας δηλώσεών της ότι η χώρα δεν είχε ποτέ το όνομα Μακεδονία κατά την αρχαιότητα.
«Σοβαρά; Ένας ηλίθιος μου στέλνει απειλές επειδή είμαι ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια;» είχε γράψει σε «τιτίβισμα» στο Twitter η αμερικανίδα αρχαιολόγος.
Σε άλλο μήνυμά της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι προτιμά να την αποκαλούν «ελληνίδα πόρνη» παρά «σκοπιανή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου