Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Με τους Ηλείους βουλευτές συναντήθηκε για τα απορρίμματα ο Κουρουμπλής

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2015Για τα σκουπίδια... η υπόθεση

Με τους βουλευτές της Ηλείας συναντήθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στον νομό, σε συνέχεια χθεσινής σύσκεψης με τους δημάρχους της περιοχής.
Ο κ. Κουρουμπλής ενημέρωσε τους βουλευτές ότι βρίσκεται ήδη στην Ηλεία ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Ευάγγελος Καπετάνιος ώστε να καταθέσει καταληκτική πρόταση για τα σημεία που θα εναποτίθενται τα απορρίμματα εντός των ορίων των δήμων. Κατέστη επίσης σαφές ότι η οριστική λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με την ολοκλήρωση της Μηχανικής διαλογής στην περιοχή «Τριανταφυλλιά» του δήμου Ήλιδος.
Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι το ζήτημα των απορριμμάτων στην Ηλεία θα αντιμετωπιστεί οριστικά κι ο ίδιος θα συμβάλλει με όποιον τρόπο κριθεί απαραίτητος σε αυτή την κατεύθυνση. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Κώστας Πουλάκης και οι βουλευτές Έφη Γεωργοπούλου, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Γεράσιμος Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Τζαβάρας της ΝΔ και ο Γιάννης Κουτσούκος του ΠΑΣΟΚ.
*Φωτό Eurokinnisi
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου