Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Εορτασμός γενεθλίων (70)

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, 2015

Mία ωραία εκδήλωση έγινε χθες στο πολυτελές εστιατόριο DAVIO'S στο βόρειο προάστιο της Βοστώνης Lynnfield.
Συγκεκριμένα εν μέσω συγγενών και φίλων εορτάστηκαν τα 70 γενέθλια του Δημήτρη Ματθαίου διακεκριμένου επιχειρηματία από το ιστορικό Lowell που έλκη την καταγωγή του από την Ιστιαία Ευβοίας. Ο κ. Ματθαίος ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και ιδιοκτήτης ακινήτων και της Stairway Plaza στο δρόμο 110 στο Lowell ξαφνιάστηκε όταν μπήκε στην αίθουσα όπου γινόταν το Surprise party από τα παιδιά του, Γιάννη (επιχειρηματία στην πόλη του Lowell), Ευστάθιο (ιατρό χειρούργο ορθοπεδικό) και την Μαίρη-Έλλεν (διοικητικό στέλεχος της αλυσίδας των πολυκαταστημάτων Marshalls, Home Goods, T.J. Max) μετά των συζύγων των και των παιδιών των.
Στις 12:00 το μεσημέρι κλειστή αίθουσα (private party) ήταν γεμάτη από συγγενείς και φίλους. Κοντά στις 1:00 το απόγευμα έφτασε ο κ. Δημήτρης Ματθαίος με την σύζυγό του Δέσποινα προερχόμενοι από τον εκκλησιασμό τους στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στο Lowell.
“Κατάλαβα ότι κάτι προγραμμάτιζαν γιατί η Μαίρη-Έλλεν ήταν πολύ ήσυχη της τελευταίες ημέρες αλλά δεν περίμενα να δω όλο αυτό το κόσμο” είπε ο κ. Ματθαίος φανερά συγκινημένος.
Παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων και οι: Βασίλειος Βλάχος με την σύζυγό του και την οικογένειά τους, ο καθηγητής κ. Γκάνιας από το Worcester, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς με την σύζυγό του Λίντα-Δήμητρα, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, η οικογένειά του κ. Νικήτα Φλάρη, Προέδρου της κοινότητας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Dracut και άλλοι.
Την παράσταση έκλεψε η εγγονούλα του κ. Ματθαίου Γαβριέλλα η οποία πηγαίνει στο νηπιαγωγείο του Ελληνικού Σχολείου του Lowell και η οποία τραγούδησε αρκετά ελληνικά τραγουδάκια.
Στο κ. Ματθαίο ευχόμαστε πάντα υγεία.  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου