Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στην Ελλάδα το Σάββατο ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας Κύριλλος

Πέμπτη, 30 Μαϊου, 2013

Επίσκεψη στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει από την 1η έως τις 7 Ιουνίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας, Κύριλλος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Σύνοδος, ο Πατριάρχης αναμένεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο μετά τις 18:00 του Σαββάτου και θα τον υποδεχθούν ο Aρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος, ο πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης και ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ελλάδα.
Ο Πατριάρχης θα παραμείνει στην Αθήνα έως το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και το Αγιο Ορος.
Νωρίτερα, θα έχει συναντήσεις στις 12:30 με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια και στις 13:00 με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά.
Στο πρόγραμμα του κ. Κυρίλλου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον κ. Ιερώνυμο και με τα μέλη της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, και επισκέψεις σε ναούς και στη ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Σε πανηγυρική συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, το πρωί της Δευτέρας στη Μονή Πετράκη, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας θα παρασημοφορηθεί.
Στις 12:30 ο Μακαριότατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και στη συνέχεια τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου