Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Διαφήμιση του CNN για τις ελληνικές παραλίες

φωτ.από την ιστοσελίδα του CNNΠαρασκευή, 31 Μαϊου, 2013

Στην Ελλάδα βρίσκονται τέσσερις από τις 100 ωραιότερες παραλίες παγκοσμίως σύμφωνα με τον κατάλογο που συνέταξε το CNN βασιζόμενο-όπως αναφέρει στο άρθρο του- σε εμπειρίες από αναγνώστες, συναδέλφους και φίλους που έχουν ταξιδέψει πολύ αλλά και σε στοιχεία που έψαξαν και ανέλυσαν οι συντάκτες του σχετικού καταλόγου. Τα Φαλάσαρνα και ο Μπάλος στην Κρήτη, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα μάγεψαν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Πρώτη σε προτιμήσεις η παραλία Grande Anse στις Σεϋχέλλες.

φωτ.από την ιστοσελίδα του CNNΣτην 24η θέση βρίσκονται οι Εγκρεμνοί.  "Τα δραματικά ηλιοβασιλέματα, τα μπλε νερά και η μεγάλη αμμουδιά στη Λευκάδα καθιστούν την παραλία αυτή μια από τις πιο δημοφιλής αφότου άνοιξε ο δρόμος τη δεκαετία του '90", αναφέρει το CNN.
Το Ναυάγιο καταλαμβάνει την 32η θέση :"Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι είναι φανταστική παραλία και ότι τα απομεινάρια ενός παλιού πλοίου -που θρυλείται ότι χρησιμοποιούνταν για το λαθρεμπόριο τσιγάρων- εμφανίζεται σχεδόν σα ζόμπι μέσα από την άμμο", περιγράφει στην ιστοσελίδα του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Για το Μπάλο που βρίσκεται στην 35η θέση γράφει: Οι φωτογραφικές μηχανές είναι υποχρεωτικές -είναι μια λιμνοθάλασσα από ροζ, μπλε και τυρκουάζ χρώματα. Τον κατάλογο των 100 ωραιότερων παραλιών του κόσμου κλείνουν τα Φαλάσαρνα όπου ο συντάκτης σημειώνει ότι το καλύτερο είναι πως υπάρχει τόση πολλή άμμος που αρκεί για όλους.
(Πηγή:CNN) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου