Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γ. Ραγκούσης: «Ντροπή να ηγείται ο Βενιζέλος της Δημοκρατικής παράταξης»

Επίθεση από τον βήμα της προανακριτικής επιτροπής

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης μεταφέροντας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τις εσωκομματικές κόντρες της παράταξης.
Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης την ώρα που δεχόταν ερωτήσεις για την ουσία της υπόθεσης από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί λέγοντας ότι  ο κ. Βενιζέλος φέρει βαρύτατες ευθύνες για το γεγονός ότι δεν ερεύνησε ως υπουργός Οικονομικών την λίστα και πως «την ώρα που μας παρότρυνε να κόψουμε μισθούς και συντάξεις και να στείλουμε τον κόσμο να τρώει από τα σκουπίδια, αυτός έκρυβε την λίστα Λαγκάρντ».
 Ο κ. Ραγκούσης μάλιστα κορύφωσε την σκληρή κριτική λέγοντας ότι «είναι ντροπή να ηγείται ο κ. Βενιζέλος αυτής της Δημοκρατικής παράταξης» με αποτέλεσμα ο κ. Ρήγας να του ανταπαντήσει ότι «είστε εμπαθής, προσβλητικός και χαρακτηρίζεστε από πολιτικό μίσος».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου