Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ιδρύει νέο κόμμα η Άννα Διαμαντοπούλου!

Κυριακή, 26 Μαϊου, 2013




Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.
«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα «ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με τη συμμετοχή και της ίδιας για την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ο οποίος θα υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.
Η κυρία Διαμαντοπούλου ζητά την αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και την υποκατάστασή της στον έλεγχο του μνημονίου από το κοινοβούλιο, οι επιτροπές του οποίου θα ελέγχουν σε μηνιαία βάση τους υπουργούς. «Tρόικα τέλος» λέει χαρακτηριστικά.
Προτείνει επίσης την υποτίμηση του ευρώ.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το παρελθόν κάνει την αυτοκριτική της, παραδέχεται ότι «κούνησα το δάκτυλο στην κοινωνία» και ότι τώρα «έχω ανάγκη την ταπείνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου