Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δήλωσε ενοχή ο Κρίστοφερ Μανολούλης

Παρασκευή, 31 Μαϊου, 2013

Του Θεόδωρου Καλμούκου

Cape Cod Times
Ο Κρίστοφερ Μανολούλης στο δικαστήριο
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Ο ομογενής Κρίστοφερ Μανολούλης, 21 ετών, από την πόλη Σάουθμπορο της Μασαχουσέτης δήλωσε ενοχή στο δικαστήριο στις κατηγορίες για συμμετοχή του στον φόνο του θείου του Αρη Μανολούλη, αδελφό του πατέρα του, τον Σεπτέμβριο του 2009 στην πόλη Χαγιάνις του Κέιπ-Κοτ.
Ο Κρίστοφερ Μανολούλης είχε πάει στο σπίτι του θείου του, μαζί με τον έτερο θείο του εκ μητρός, Ρόμπερτ Απτον, για να τον ληστέψουν, όπως είχε γράψει εκτενώς ο <Εθνικός Κήρυξ> κατά τα περασμένα δύο χρόνια, αλλά τελικά το φόνευσαν. Ο Άπτον βρέθηκε ένοχος στις 18 Ιανουαρίου του 2013 και καταδικάστηκε δύο φορές ισόβια και επί πλέον 15 χρόνια φυλάκισης.
Υπενθυμίζεται ότι είχε κατηγορηθεί και ο Τρύφων Μανολούλης, αδελφός του άτυχου Αρη Μανολούλη και πατέρας του Κρίστοφερ, ότι είχε μεθοδεύει τον φόνο του αδελφού του για να πάρει τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία τα είχε αφήσει η μητέρα τους Φεβρωνία Μανολούλη στον γιο της Αρη, αλλά ο Τρύφων Μανολούλης αθωώθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 2011.Ο Κρίστοφερ Μανολούλης είχε καταθέσει εναντίον του πατέρα του στη δίκη. Τώρα ο ίδιος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια. 
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου