Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τζαβάρας: Ρατσιστική η επίθεση Πρετεντέρη εναντίον μου

ΣΑΒΒΑΤΟ, 25 Μαϊου, 2013

TzavarasΤην δική του απάντηση στο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη που τον χαρακτήριζε άσχετο και ανεπαρκή ενώ προσέβαλε και την καταγωγή του έδωσε
ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας. Ο υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ παρομοίασε το Χρυσαυγίτικο ρατσισμό με τον υφέρποντα πολιτικό και αισθητικό ρατσισμός κάποιων «πολιτισμένων». 
Ο κ. Τζαβάρας είπε χαρακτηριστικά: « Ξαφνικά ελέχθη «τι θέση έχει ένας βουλευτής Ηλείας στο αξίωμα του Υπουργού Πολιτισμού». Αυτό είναι πολιτικός ρατσισμός. Καλείται ο πολίτης να αξιολογήσει το πρόσωπο μου όχι από αυτά που κάνω αλλά ως εκ της καταγωγής μου από την επαρχία. Δηλαδή αν κάποιος δεν είναι από το Κολωνάκι δεν μπορεί να γίνει Υπουργός Πολιτισμού..». 
Ο υπουργός Πολιτισμού έκανε επίσης λόγο και για αισθητικό ρατσισμό. «Να επικρίνεται κάποιος γιατί αποκλίνει από τα αισθητικά πρότυπα που υιοθετεί αυτός που ασκεί κριτική. Χρειάζεται τα πράγματα να μπουν επιτέλους κάτω από τον έλεγχο της λογικής και της ευπρέπειας», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου