Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία στις ΗΠΑ. Ακολούθησε έκρηξη, ζημιές σε κτίρια

Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2013
Εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε την Τρίτη στα προάστια της Βαλτιμόρης, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, προκαλώντας μια έκρηξη, μετά την οποία μεγάλες στήλες μαύρου και λευκού καπνού υψώνονται στον αέρα.
Οι αρχές δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα κάποιον απολογισμό για θύματα ή ζημιές.
Πολλά βαγόνια της αμαξοστοιχίας, τα οποία έχουν ανατραπεί, εξακολουθούσαν να καίγονται μία ώρα μετά το ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε στις περίπου δύο (τοπική ώρα).
Βιομηχανικά κτίρια που βρίσκονται κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή στην οποία σημειώθηκε το ατύχημα δείχνουν να έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών της κομητείας της Βαλτιμόρης ανακοίνωσαν στον λογαριασμό τους στο Twitter ότι εκτός από την πυροσβεστική υπηρεσία, στον τόπο του ατυχήματος έχουν μεταβεί και μονάδες επέμβασης που είναι ειδικευμένες σε επικίνδυνες ύλες.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία που είναι αρμόδια για την ασφάλεια των μεταφορών (NTSB) ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι παρακολουθεί την κατάσταση.
Τα δρομολόγια των επιβατικών τρένων στην περιοχή δεν επηρεάστηκαν από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας αυτής, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας MTA.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου