Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Τέμπη – ΑΠΘ: Θα δώσει τα πτυχία των 12 νεκρών φοιτητών στις οικογένειές τους

  Παρασκευή, 10 Μαρτίου, 2023

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα πτυχία των φοιτητών θα τυπωθούν σε πάπυρο και θα μοιραστούν στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων.

Σε πένθος έχει βυθιστεί το ΑΠΘ, καθώς 12 φοιτητές του έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Μετά από πρόταση του πρύτανη κ. Νίκου Παπαϊωάννου, πραγματοποιήθηκε σύγκληση του πρυτανικού συμβουλίου και αποφασίστηκε τα πτυχία των 12 φοιτητών που χάθηκαν άδικα στο δυστύχημα, να δοθούν στους οικείους τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα πτυχία των φοιτητών θα τυπωθούν σε πάπυρο και θα μοιραστούν στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων.

Ακόμη, το ΑΠΘ σχεδιάζει να προχωρήσει στη ανέγερση μνημείου για τα θύματα της τραγωδίας σε κεντρικό σημείο της Πανεπιστημιούπολης.

«Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του»

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες μέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, το ΑΠΘ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του», υπογραμμίζοντας πως «είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Καλό παράδεισο στα παιδιά μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του. Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους.

Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας.

Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες.

Οι Πρυτανικές Αρχές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου