Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Euro 2024: Αρχηγός των Τρικολόρ ο Κιλιάν Εμπαπέ

  Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Ο Εμπαπέ θα φοράει εφεξής το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική Γαλλίας, που θα βρει στον δρόμο της η εθνική μας.

OΚιλιάν Εμπαπέ είναι ο νέος αρχηγός της Γαλλίας αντί του Ούγκο Γιορίς, που σταμάτησε από την Εθνική. Ο επιθετικός της Παρί δέχθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο όπως του ζήτησε ο Ντιντιέ Ντεσάν, που επέλεξε αυτόν αντί του Γκριεζμάν.

Ο λόγος; Επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης των Τρικολόρ, αλλά κι επειδή δε διστάζει να βγαίνει μπροστά και να λύνει θέματα των συμπαικτών του.

Στον Γκριεζμάν πάντως δεν άρεσε αυτή η απόφαση του προπονητή του, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα.

Ρονάλντο

Στη δική του πατρίδα επέστρεψε ο Ρονάλντο. Φερνάντο Σάντος δεν υπάρχει πια στην Εθνική Πορτογαλίας και καθώς ο νέος προπονητής, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δήλωσε ότι υπολογίζει στη βοήθειά του αδιαφορώντας για την ηλικία του, ο 38χρονος Κριστιάνο είναι εκεί και για τους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro.

Μέσι

Οι Αργεντινοί τον λατρεύουν και ειδικά μετά τον θρίαμβο στο Μουντιάλ του Κατάρ, τον έχουν σαν Θεό τους.

Τώρα που επέστρεψε για λίγες μέρες ώστε να παίξει στα φιλικά με Παναμά και Κουρακάο, φρόντισαν να του το υπενθυμίσουν. Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να φυγαδευτεί ο Μέσι από το εστιατόριο Δον Χούλιο.

Η λατρεία των συμπατριωτών του γι’ αυτόν είναι χωρίς όρια και οι σκηνές μοναδικές. Το χαμόγελο του Μέσι τα λέει όλα. Είναι λαϊκός ήρωας στην Αργεντινή και το απολαμβάνει.

Η Νορβηγία θα παίξει τους δύο πρώτους αγώνες της για τα προκριματικά του Euro με Ισπανία και Γεωργία χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ένας τραυματισμός στον πρόσφατο αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας με την Μπέρνλι δεν επιτρέπει στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου