Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

 Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

ΝΤΟΒΕΡ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 3

ΒΟΣΤΩΝΗ. Η κοινότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Ντόβερ του Νιου Χαμσάιρ για μία ακόμα χρονιά τίμησε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με εκδήλωση έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο δημαρχείο της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αντώνιος Ευαγγελάτος, ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Μάικ Φρουδάκης, το στέλεχος της κοινότητας Περικλής Καρουτάς, ο δήμαρχος Μπομπ Κάριερ, ο πολιτειακός γερουσιαστής Ντέιβιντ Γουότερς και κομίσιονερ Γεώργιος Μαγκλάρας.

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Γεώργιος Φρουδάκης είπε πως «τιμούμε τους ήρωες Ελληνικής Ανεξαρτησίας, οι οποίοι πριν από 202 χρόνια νίκησαν μία ολόκληρη αυτοκρατορία και κέρδισαν την ελευθερία τους. Ο αγώνας τους αντήχησε ανά τον κόσμο εκείνη την εποχή και εξακολουθεί να αντηχεί στις καρδιές όλων των Ελλήνων και σήμερα όπου κι αν ζουν. Ας είμαστε υπερήφανοι για το επίτευγμά τους και το σπουδαιότερο ας φανούμε αντάξιοι της κληρονομιάς τους».

Από την εκδήλωση της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ντόνβερ του Νιου Χαμσάιρ στον περίβολο του δημαρχείου της πόλης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ PERIKLIS KAROUTAS

Ο πολιτειακός γερουσιαστής Ντέιβιντ Γουότερς δήλωσε πως «η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας τιμά την εξαιρετική αφοσίωση του ελληνικού λαού στη δημοκρατία και υπενθυμίζει προς όλους τους Αμερικανούς την κοινή μας πίστη στη δύναμη των λαών. Είναι μεγάλη τιμή να συνεορτάζω με την ελληνοαμερικανική κοινότητα του Ντόβερ».

Ο κομίσιονερ Γεώργιος Μαγκλάρας είπε πως «καθώς η ελληνική κοινότητα γιορτάζει την 202η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Ελλάδος από τον ξένο δυνάστη, οφείλουμε να στοχαστούμε τη δική μας ελευθερία και να νιώσουμε υπερήφανοι για την Αμερική, την τελευταία μεγάλη ελπίδα για την Αμερική».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου