Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Τραμπ: Χωρίς χειροπέδες ενώπιον της Δικαιοσύνης

  Σάββατο, 1η Απριλίου, 2023

Σε αυτή τη συμφωνία κατέληξαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και οι εισαγγελικές αρχές του Μανχάταν.

Οι αστυνομικοί δεν θα περάσουν στον Ντόναλντ Τραμπ χειροπέδες όταν προσέλθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσει τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.

Σε αυτή τη συμφωνία κατέληξαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και οι εισαγγελικές αρχές του Μανχάταν, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο δικηγόρος υπεράσπισης του μεγιστάνα, Τζο Τακοπίνα.

Σε συνέντευξή του, ο Τακοπίνα είπε ότι δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα: «Δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο να διαβάσουμε πώς απαγγέλεις κατηγορίες ενάντια σε έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε ποινικό δικαστήριο», τόνισε ο δικηγόρος.

Υπογράμμισε ακόμη ότι ο Τραμπ και η ομάδα υπεράσπισής του έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης. «Στην αρχή ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Δεν πιστεύαμε ότι στην πραγματικότητα θα χρειαζόταν να περάσουμε από αυτό γιατί δεν υπάρχει κανένα έγκλημα σε αυτή την περίπτωση», είπε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παραδοθεί -πιθανόν την Τρίτη- στη Δικαιοσύνη στη Νέα Υόρκη. Την εξέλιξη, που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο για πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Τραμπ κατήγγειλε την Πέμπτη κάνοντας λόγο για «πολιτικό διωγμό» και δηλώνοντας αθώος.

Ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου, που επιδιώκει να επιστρέψει στην προεδρία το 2024, αναμένεται να ακούσει να του απαγγέλλονται κατηγορίες από τον εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ για την καταβολή λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 ποσού 130.000 δολαρίων στην ηθοποιό πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ.

Ο νυν πρόεδρος της χώρας, ο Τζο Μπάιντεν, έμαθε από τις ειδήσεις την άσκηση διώξεων ενάντια στον Τραμπ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου