Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΔΟΕ: Ανοίγει τον δρόμο για τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων στους Ολυμπιακούς

Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ως ανεξάρτητοι θα συμμετάσχουν οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Άνοιξε επί της ουσίας τον δρόμο της επιστροφής Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις με τον μανδύα των ανεξάρτητων το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αναλυτικά οι συστάσεις του Εκτελεστικού συμβουλίου της ΔΟΕ:

1.Αθλητές με Ρωσικό ή Λευκορωσικό διαβατήριο πρέπει να αγωνίζονται μόνο ως μεμονωμένοι ουδέτεροι αθλητές.

2.Ομάδες αθλητών με ρωσικό ή λευκορωσικό διαβατήριο δεν μπορούν να αγωνίζονται.

ΔΟΕ: Ανοίγει τον δρόμο για τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων στους Ολυμπιακούς3.Οι αθλητές που υποστηρίζουν ενεργά τον πόλεμο δεν μπορούν να αγωνιστούν. Επίσης αυτό ισχύει και για το προσωπικό υποστήριξης.

4.Οι αθλητές που είναι συμβεβλημένοι με τις ρωσικές ή λευκορωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας δεν μπορούν να αγωνιστούν. Δεν επιτρέπεται η είσοδος προσωπικού υποστήριξης με συμβόλαιο με τις ρωσικές ή λευκορωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας.

5.Οποιοσδήποτε τέτοιος ουδέτερος αθλητής, όπως όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες αθλητές, πρέπει να πληροί όλες τις απαιτήσεις αντιντόπινγκ που ισχύουν.

6.Οι κυρώσεις κατά των υπευθύνων του πολέμου, των κρατών και κυβερνήσεων της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ.

7.Δεν υπάρχουν διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που διοργανώνονται ή υποστηρίζονται από διεθνείς ομοσπονδίες ή εθνικές Ολυμπιακές επιτροπές στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία.

8.Καμία σημαία, ύμνος, χρώματα ή οποιαδήποτε άλλη ταυτότητα αυτών των χωρών δεν εμφανίζεται σε καμία αθλητική διοργάνωση ή συνάντηση, συμπεριλαμβανομένου ολόκληρου του χώρου διεξαγωγής.

9.Κανένας κυβερνητικός ή κρατικός αξιωματούχος της Ρωσίας και της Λευκορωσίας δεν μπορεί να προσκληθεί ή να διαπιστευθεί για οποιαδήποτε διεθνή αθλητική διοργάνωση ή συνάντηση.

10.Καμία απόφαση για συμμετοχή στο Παρίσι το 2024 ή στο Milano Cortina 2026.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου