Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Τρία παιδιά και 3 ενήλικες νεκροί σε πυροβολισμούς σε σχολείο του Τενεσί (Vid)

 Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

ΝΑΣΒΙΛ. ΤΕΝΕΣΙ. Τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε ιδιωτικό χριστιανικό δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ τη Δευτέρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ήταν 10:13 (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία σήμανε συναγερμό στο Covenant School ύστερα από αναφορές για πυροβολισμούς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και ζήτησαν από τους γονείς που έσπευσαν στο σημείο αγωνιώντας για την τύχη των παιδιών τους, να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας.

Η ένοπλη βρέθηκε αντιμέτωπη με αστυνομικούς και «είναι νεκρή», ανακοίνωσε αργότερα η αστυνομία.

Η ύποπτη γυναίκα σκοτώθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια συμπλοκής μετά τους πυροβολισμούς στο The Covenant School, ένα πρεσβυτεριανό σχολείο για περίπου 200 μαθητές από την προσχολική έως την έκτη τάξη.

Οι δολοφονίες έρχονται την ώρα που οι κοινότητες σε όλο το έθνος υποφέρουν από ένα κύμα σχολικής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σφαγής σε δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας πέρυσι, ενός μαθητή της πρώτης τάξης που πυροβόλησε τον δάσκαλό του στη Βιρτζίνια και ενός πυροβολισμού την περασμένη εβδομάδα στο Ντένβερ από τον οποίο τραυματίστηκαν δύο διοικητικοί υπάλληλοι.

Πηγή: “ΑΠΕ-ΜΠΕ”, “AP”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου