Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Εκλογές 2023: Κανονικά υποψήφιος ο Καραμανλής – Στο επικρατείας ο Στυλιανίδης

 Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, έχει κλειδώσει για τον νομό Σερρών.

Με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών να πλησιάζει, τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους.

Όπως γίνεται γνωστό από το Mega, η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, έχει κλειδώσει για τον νομό Σερρών, με τον ίδιο να λέει πως, μετά την τραγωδία των Τεμπών, θα κριθεί από τους ψηφοφόρους του.

Στη γειτονική Θεσσαλονίκη θα κατέβει υποψήφιος και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέλεξε τη συμπρωτεύουσα έως τη μία μεταξύ των λοιπών, περιφερειακή ενότητα που θα θέσει υποψηφιότητα.

Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας o Χρήστος Στυλιανίδης

Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα βρίσκεται ο τωρινός υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει την έδρα για τους απόδημους Έλληνες.

Στην Ηλεία θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ εκτός ψηφοδελτίων τέθηκαν οι Μαρία Σπυράκη, Σοφία Νικολάου και Θέμης Χειμάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου