Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Κουόμο υπέρ Τραμπ στην εκπομπή του Κατσιματίδη

 Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2022

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στην εκπομπή του ομογενούς επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδη (John Catsimatidis) στον ραδιοφωνικό σταθμό «WABC», αναφορικά με την έρευνα εις βάρος του από τη Γενική Εισαγγελία Νέας Υόρκης, που ίσως οδηγήσει στην προσαγωγή του.

Ο λόγος για τον πρώην κυβερνήτη Νέας Υόρκης, Αντριου Κουόμο (Andrew Cuomo), ο οποίος άσκησε αυστηρή κριτική στον Γενικό Εισαγγελέα του Μανχάταν, Αλβιν Μπραγκ (Alvin Bragg), κάνοντας λόγο για έρευνα που υποκρύπτει «πολιτικό κίνητρο».

«Δεν πιστεύω ότι ένας Δημοκρατικός εισαγγελέας συμβαίνει απλά να επιτίθεται σε έναν Ρεπουμπλικανό. Δεν πιστεύω ότι ένας Ρεπουμπλικανός Εισαγγελέας τυχαία επιτίθεται σε έναν Δημοκρατικό. Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι πολιτική και νομίζω ότι αυτό είναι που λένε όλοι σε αυτή τη χώρα», ανέφερε ο κ. Κουόμο, κάνοντας λόγο για κυνισμό.

«Εχεις μια κυνική Κοινή Γνώμη που δεν πιστεύει κανέναν και, όταν βλέπεις αυτούς τους εισαγγελείς να ξεκινούν πολιτικές υποθέσεις, απλά επιβεβαιώνει τον κυνισμό όλων», προσέθεσε ο πρώην κυβερνήτης Νέας Υόρκης, συνεχίζοντας την αναφορά του σε πιο ειρωνικό ύφος.

«Είναι… σύμπτωση ότι ο Μπραγκ κυνηγάει τον Τραμπ, ότι η Τζέιμς κυνηγάει τον Τραμπ και ότι η Τζόρτζια κυνηγάει τον Τραμπ. Είναι όλα… σύμπτωση», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντριου Κουόμο, ο οποίος είχε εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας και θεωρείτο ακόμη και μια μελλοντική προοπτική για το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου από τους Δημοκρατικούς, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από έρευνα της Γενικής Εισαγγελέως Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέμις (Leatitia James), για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης από πρώην συνεργάτιδές του. Ο ίδιος ο Κουόμο είχε στηλιτεύσει αυτή την έρευνα ως «μη αντικειμενική» και είχε εξαπολύσει μύδρους εναντίον της κ. Τζέιμς, βλέποντας στο παρασκήνιο μια υποκίνηση από εσωκομματικούς αντιπάλους του.

Πάντως, από τα πυρά του Κουόμο δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, τον οποίο κατηγόρησε για την μεταναστευτική κρίση.

«Ολο αυτό προκλήθηκε από τον πρόεδρο Μπάιντεν. Μπορεί να έχει πολύ καλές προθέσεις και πολιτική. Αλλά άνοιξε τα σύνορα χωρίς σχέδιο διαχείρισης για τον αριθμό ανθρώπων που επρόκειτο να μπουν. Αυτό είναι πλέον εξακριβωμένο γεγονός», κατέληξε ο Αντριου Κουόμο.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου