Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Στις 8 Νοεμβρίου ανοίγουν τα σύνορα των ΗΠΑ για τους εμβολιασμένους από Ευρώπη

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («WSJ»). Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει πάλι τα σύνορα των ΗΠΑ για πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τις 8 Νοεμβρίου.

Η νέα πολιτική θα επηρεάσει τους ταξιδιώτες αεροπορικών και χερσαίων συνόρων, οι οποίοι θα πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως και να επιδείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία για τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών κανόνων για τον Covid-19, καθώς προσπάθησε να εξαλείψει τις ανησυχίες των Ευρωπαίων συμμάχων που πιέζουν τις ΗΠΑ να άρουν τους περιορισμούς. Η κυβέρνηση είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο ότι θα απαιτήσει από ξένους υπηκόους που επιδιώκουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ να δείξουν πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η κυβέρνηση είπε ότι θα χαλαρώσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς Covid-19 στα χερσαία σύνορα από τον Καναδά και το Μεξικό, απαιτώντας από αυτούς τους ταξιδιώτες στις ΗΠΑ να επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού στις αρχές Νοεμβρίου, όταν εισέρχονται χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα συνεχίσουν να υποχρεούνται να δείχνουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ πριν από την αναχώρησή τους που να έχει πραγματοποιηθεί εντός τριών ημερών από το ταξίδι πριν από την επιβίβαση.

Ατομα που έχουν λάβει μία δόση από ένα από τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ή από τη Λίστα Χρήσης Εκτακτης Ανάγκης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) θα πληρούν τις προϋποθέσεις βάσει του συστήματος. Η αποδοχή εμβολιασμού εγκεκριμένων από τον ΠΟΥ θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες που έχουν λάβει το εμβόλιο AstraZeneca, που χρησιμοποιείται ευρέως στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και τα κινεζικά εμβόλια Sinovac και Sinopharm, να εισέλθουν στη χώρα.

 Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου