Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Είστε υπεύθυνος κ. Μπάιντεν

 Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, 2021

Βασίλης Μαγαλιός

Αssociated Press

President Joe Biden participates virtually in the U.S.-ASEAN Summit from the South Court Auditorium on the White House complex in Washington, Tuesday, Oct. 26, 2021. (AP Photo/Susan Walsh)


Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες οι Αμερικανοί είδαν ότι οι κινήσεις του Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ έφεραν την Αμερική σε πολύ κακή οικονομική -και όχι μόνο- κατάσταση. Είδαν ότι το «μότο» που είχε «δανειστεί» από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ -και με τεράστια επιτυχία είχε εφαρμόσει στην Προεδρία του- ο Μπάιντεν έκανε ακριβώς το αντίθετο. Επί των ημερών του η Αμερική έχει σπάσει τα... κοντέρ, αλλά σε αρνητικό επίπεδο. 1,7 εκ. παράνομοι μετανάστες μπήκαν στην Αμερική, όταν επί μήνες είχε κλειστά τα σύνορα για όλους τους νόμιμους τουρίστες... Ο πληθωρισμός κάθε μήνα σπάει αρνητικό ρεκόρ και οι τιμές στα προϊόντα έχουν εκτοξευτεί. Και το χειρότερο; Ο υπερπληθωρισμός του Μπάιντεν θα συνεχιστεί και θα «χτυπήσει» την Αμερική πολύ σκληρά. Και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ο ιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ. «Ο ‘υπερπληθωρισμός’ θα χτυπήσει σύντομα στην Αμερική και θα ‘αλλάξει τα πάντα’ καθώς τα επιτόκια πρόκειται να παραμείνουν υψηλά το επόμενο έτος» (https://bit.ly/3EsWgPm). Και γνωρίζουμε όλοι τον σύνδεσμο που υπάρχει ανάμεσα στα επιδόματα που μοιράζει ο Μπάιντεν με τον πληθωρισμό. Και αν ρωτήσει κάποιος τι ξέρει ο ιδρυτής του Twitter με οικονομικά, να πω το εξής. Ο Τζακ Ντόρσεϊ έχει το Square, μία πλατφόρμα για εμπόριο και λιανεμπόριο η οποία δείχνει online τι έχει ο κάθε έμπορος ή λιανέμπορος μέσα στην αποθήκη του και μάλιστα... online. Συνεπώς, κάτι ξέρει ο κ. Ντόρσεϊ από την καθημερινότητα των απλών Αμερικανών εμπόρων και ο λόγος είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός για όλους μας.

Κι όμως ο κ. Μπάιντεν δεν... ιδρώνει. Οπως δεν ιδρώνει ούτε για τον Αντονι Φάουτσι. Σύμφωνα με ανάρτηση του γερουσιαστή του Τέξας, Ράφαελ Εντουαρντ -Τεντ- Κρουζ, «το ίδρυμα NIH του Αντονι Φάουτσι, στο εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας, πράγματι ενίσχυσε έναν κορωνοϊό νυχτερίδας ώστε δυνητικά να γίνει πιο μολυσματικός για τους ανθρώπους» (https://bit.ly/3Bq6A8L). Να θυμίσουμε σε όλους πως από το εργαστήριο της Γουχάν ξεκίνησε ο... κορωνοϊός που μέχρι σήμερα έχει σκοτώσει παγκοσμίως 5 εκατομμύρια ανθρώπους. Και ο κ. Τεντ Κρουζ δεν σταματάει εκεί αλλά αποκαλύπτει πως «το Ιδρυμα ΝΙΗ του Αντονι Φάουτσι έκανε για χρόνια πειράματα πάνω σε κουταβάκια...».

Και πάλι... αγρόν ηγόραζε ο κ. Μπάιντεν. Αδιαφορεί ακόμα και για μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του τον Νοέμβριο του 2020 που δηλώνουν απογοητευμένοι και τον θεωρούν υπεύθυνο για τον πληθωρισμό και για την κρίση στα σύνορα. Μάλιστα η δημοτικότητά του έχει πέσει στο 43,4% (https://bit.ly/3mqdtTm) -αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο κάτω...

Σαν χάος μού δείχνει όλο αυτό που αφήνει ο κ. Μπάιντεν να συμβαίνει. Σε τέτοιο βαθμό που είμαι σίγουρος ότι δεν συγκινείται ούτε και από το πλάνο που έχει η Τίφανυ Καμπάν, υποψήφια για τη θέση της δημοτικού συμβούλου στην Περιφέρεια 22 της Ν. Υόρκης. Οπως αποκαλύπτει στον «Εθνικό Κήρυκα» η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Φελίσια Καλάν, «η Τίφανυ Καμπάν, θέλει να διαλύσει και να αποχρηματοδοτήσει την Αστυνομία, να νομιμοποιήσει την πορνεία, να νομιμοποιήσει όλα τα ναρκωτικά, δεν θέλει φυλακές ή κελιά».

Είστε υπεύθυνος για όλα αυτά κ. Μπάιντεν.

Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου