Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Συνταρακτικές εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα

 Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021


Τα μέλη της Μπαρτσελόνα ενέκριναν τη δανειοδότηση από άγνωστη εταιρεία που εδρεύει στο Ντουμπάι και οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται για αλλαγή σελίδας!

Συνταρακτικές εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα | tovima.gr

Αλλαγή εποχής για την Μπαρτσελόνα! Μετά από καθυστέρηση μιας εβδομάδας, οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να αλλάξουν σελίδα, καθώς τα μέλη του συλλόγου ενέκριναν τη δανειοδότηση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από άγνωστη εταιρεία που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Με ψήφους 397 υπέρ, 14 κατά και 10 λευκά οι socios, όπως ονομάζονται τα μέλη του συλλόγου, έδωσαν το «πράσινο» φως και όλα δείχνουν πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να βρει λύση στο μεγάλο οικονομικό της πρόβλημα.

Ο Λαπόρτα έχει ήδη παρουσιάσει τα σχέδια για την αλλαγή της σελίδας, στα οποία περιλαμβάνεται και η ολοκληρωτική ανακαίνιση του «Καμπ Νόου». Έτσι, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ετοιμάζεται να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην κορυφή της Ισπανίας και της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου