Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο – Παράτυπες 62 μεταγραφές

 Πέμπτη, 28η Οκτωβρίου, 2021
οι 42 είναι της Γιουβέντους

Οι μεταγραφές που έγιναν από το 2019 έως το 2021 έχουν μπει στο στόχαστρο των αρμόδιων ιταλικών Αρχών και ελέγχονται για παρατυπίες, με τις περισσότερες να αφορούν τη Γιουβέντους

Η ιταλική εφημερίδα Repubblica αποκάλυψε ότι στο στόχαστρο των αρμόδιων Αρχών φαίνεται πως έχουν μπει οι μεταγραφές που έγιναν από το 2019 έως το 2021 στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως έχουν ενημερωθεί γι’ αυτήν την υπόθεση τόσο ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας όσο και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται η μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν από τη Λιλ στη Νάπολι, όπως και οι ανταλλαγές του Αρτούρ με τον Μίραλεμ Πιάνιτς που έκαναν Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα και των Ντανίλο και Ζοάο Κανσέλο ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Όσιμεν, είναι περίεργο το γεγονός ότι η Νάπολι φάνηκε να δίνει τέσσερις παίκτες στη Λιλ, ωστόσο οι τρεις από αυτούς κατέληξαν να παίζουν σε ιταλικές ομάδες που βρίσκονται στις μικρότερες κατηγορίες και τελικά μόνο ο ένας από αυτούς πήγε στη γαλλική ομάδα, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, και για τη Γιουβέντους υπάρχουν υποψίες, καθώς φαίνεται πως άλλα χρήματα δόθηκαν για τις μεταγραφές και άλλα δηλώθηκαν σε επίσημα έγγραφα, με το κέρδος να φθάνει περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση εξετάζεται για το λόγο ότι αυτό μπορεί να έγινε για να μη φανεί η παραβίαση του Financial Fair Play.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου