Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Εχει γεννήσει τρία παιδιά στις 25 Αυγούστου αλλά δεν είναι τρίδυμα, ούτε καν δίδυμα

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Απίστευτη συγκυρία, πέρα από κάθε πιθανότητα.

FACEBOOK/KRISTIN BONETT LAMMERT

Τα τρία από τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της, η Κριστίν Λάμερτ έχει περάσει την 25η Αυγούστου σε αίθουσα τοκετού.

Αποκαλεί τον εαυτό της οργανωτική, αλλά αυτό που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη γυναίκα στις ΗΠΑ ξεπερνά κάθε προγραμματισμό: έχει τρεις κόρες, γεννημένες με διαφορά τριών ετών η μία από την άλλη, όλες την ίδια μέρα.

Οταν η Σοφία, η πρώτη κόρη της Λάμερτ, γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 2015, το μόνο άλλο μέλος της οικογένειας με το οποία μοιραζόταν τα γενέθλιά της ήταν ο σκύλος της οικογένειας.

Η Σοφία πέρασε τα τρίτα της γενέθλια καλωσορίζοντας στον κόσμο την αδερφή της Τζουλιάνα. Φέτος αμφότερες υποδέχτηκαν στις 25 Αυγούστου, το νέο μέλος της οικογένειας, τη Μία.

«Στο τρίτο παιδί, είπα ″Ουάου″, αυτό είναι κάτι σαν μια παράξενη μοίρα», λέει η Λάμερτ.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες

Η Λάμερτ λέει ότι ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο για το πότε ήθελαν να κάνουν τα μωρά τους με τον σύζυγό της. Ηξεραν ότι ήθελαν περίπου τρία χρόνια διαφορά μεταξύ κάθε παιδιού.

Για την πρώτη τους κόρη πράγματι είχαν στο μυαλό τους τον Αύγουστο γιατί ήταν ανάμεσα στις μεγάλες γιορτές. Για τη δεύτερη, το μόνο που σχεδίαζαν ήταν να έρθει τρία χρόνια αργότερα.

Στην τρίτη επιθυμούσαν απλώς να γεννηθεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς  δεν ήθελαν η κόρη τους να είναι η μικρότερη στην τάξη της στο σχολείο.

Η τελευταία εγκυμοσύνη ήταν η πιο δύσκολη. Κατά τη διάρκεια της κύησης η Λάμερτ προσβλήθηκε από κορονοϊό. Διαγνώστηκε επίσης με προεκλαμψία (σ.σ. μία σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές), κάτι που ο γιατρός της είπε ότι μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό. Η κόρη της, όπως και οι άλλες, γεννήθηκε εν τέλει στις 25 Αυγούστου.

(με πληροφορίες από CNN, Today.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου