Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Αύριο θα γίνει ο “Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, 1940” στη Βοστώνη από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.

  Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

OXI, 28η Οκτωβρίου, 1940

Commemoration of “OXI” Day 1940


Στις 2:30μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, ΜΑ θα γίνει ξενάγηση στην Έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στις 3:00μμ στο αμφιθέατρο θα γίνει ο εορτασμός της Ελληνικής Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, 1940 και το ΟΧΙ των Ελλήνων.

Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στην Ελληνίδα.  Στην Ελληνίδα που γέννησε Ήρωες, που έδωσε τους δικούς αγώνες στα βουνά της Πίνδου και αλλού για την Λευτεριά.  Την Ελληνίδα Μάννα, Αδελφή, που δίνουν καθημερινά αγώνα για τα παιδιά τους και την Οικογένεια.

Κύριος ομιλητής ο Ακαδημαϊκός κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, καθηγητής στην έδρα Καραμανλή του Tufts University, πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας.

Συμμετέχει η Χορωδία Greek Chorale of Boston, μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων, ο χορευτικός όμιλος της Μητροπόλεως Βοστώνης και άλλοι.

Μετά το τέλος της εορτής θα δοθεί δεξίωση εκ μέρους της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.

Λόγω του covid-19 πρέπει να φοράτε μάσκα.

Είσοδος Ελεύθερη

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο Μαλιώτειο μπορούν να το δουν απ' ευθείας στο ιντερνετ (on line) στην διεύθυνση: 

https://youtu.be/diPJHjABilI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου