Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ (ΒΟΣΤΩΝΗΣ), Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου, 1940

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, 2021

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ (ΒΟΣΤΩΝΗΣ)

Την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021 θα γίνει ο εορτασμός της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, 1940 στη Βοστώνη από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο εορτασμός θα αρχίσει στις 10:00πμ με δοξολογία και τρισάγιο στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Cambridge.

Στις 2:30 το απόγευμα θα γίνει ξενάγηση στην Έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και στις 3:00μμ θα αρχίσει η εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, 1940 στο αμφιθέατρο του Μαλιώτειου Πολιτιστικού Κέντρου.  Κύριος ομιλητής θα είναι ο ακαδημαϊκός κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος καθηγητής της έδρας Καραμανλή στο πανεπιστήμιο Tufts, πρώην Υπουργός Παιδείας.

Μετά από εισήγηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Βασίλειου Καυκά πάρθηκε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο φετινός εορτασμός θα αφιερωθεί στην Ελληνίδα Γυναίκα.  Την μάννα, την γιαγιά, την αδελφή…  Τις γυναίκες που έδωσαν και δίνουν τους αγώνες τους για τα παιδιά τους, την οικογένεια, την κοινωνία, την Πατρίδα.  Τις Ηρωίδες του 1940, του 1821 και όλων των πολέμων και του αγώνα για την Ελευθερία, την Οικογένεια.

Λόγω του κορωναϊού θα τηρηθεί το πρωτόκολλο για το Covid-19.  Όλοι όσοι εισέλθουν στο Μαλιώτειο πρέπει να φορούν μάσκα.  Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο μέχρι 80 άτομα.  Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο.

Εάν θα συμμετάσχετε την 24η Οκτωβρίου στον Ναό και στο Μαλιώτειο πρέπει να ενημερώστε και να κάνετε confirm με τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο στον αριθμό 508-284-3504 ή με e-mail: magiopan69@gmail.com οποίος θα σας ενημερώσει για το πρωτόκολλο λόγω του Covid-19.  Θα ακολουθηθεί η μέθοδος 1st come 1st serve.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου