Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Σουηδία – Ελλάδα 2-0: Ήττα στη Στοκχόλμη για την Εθνική, θέλει το δύο στα δύο για να ελπίζει

  Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, 2021

Η Ελλάδα ήταν καλή για ένα ημίχρονο, όμως δεν βρήκε το γκολ, κάτι που έκανε δύο φορές η Σουηδία στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 2-0. Η Εθνική θέλει δύο τρίποντα και τη βοήθεια των Σκανδιναβών για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήταν καλή για ένα ημίχρονο η Εθνική, όμως δεν κατάφερε να φύγει με κάτι από την Friends Arena. Η Ελλάδα ηττήθηκε 2-0 από τη Σουηδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον το έργο της για να βρεθεί στο Κατάρ το 2022 είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ με τον Φόρσμπεργκ στο 59ο λεπτό και τον Αλεξάντερ Ίζακ στο 69′. Και τα δύο τέρματα προήλθαν από λάθη στην άμυνα που έφεραν εν τέλει την πρώτη ήττα στο γκρουπ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο -6 από τη Σουηδία και στο -4 από την Ισπανία. Θέλει δύο νίκες με τους Ισπανούς και τους Κοσοβάρους στο ΟΑΚΑ, όπως και νίκη ή ισοπαλία της Σουηδίας κόντρα στους ρόχας, ώστε να πάει στα μπαράζ ως δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου