Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Κοινή άσκηση ΗΠΑ – Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο

 Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021

Χασαπόπουλος Νίκος

Κοινή άσκηση ΗΠΑ – Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο | tovima.gr

Το συνηθίζουν οι Αμερικανοί. Στο πλαίσιο της πολιτικής τους των ίσων αποστάσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (πολιτική στο ΝΑΤΟ), αφού πραγματοποιήσουν κοινές αεροναυτικές ασκήσεις με την Ελλάδα, πραγματοποιούν εν συνεχεία και με την Τουρκία.

Έτσι κοινή άσκηση Τουρκίας – ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Και θα είναι η πρώτη κοινή άσκηση από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τζο Μπαϊτεν.

Η άσκηση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Αϊζενχάουερ (το οποίο πραγματοποίησε ασκήσεις και με ελληνικά μαχητικά και με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πηγές του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας (που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων) , τις οποίες αναδημοσιεύουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η τουρκική φρεγάτα Gemlik θα συναντήσει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ νοτίως της Ρόδου και θα ξεκινήσουν δραστηριότητες. Στις 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου