Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ηλεία: Έκλεβαν συστηματικά καταλύτες από αυτοκίνητα

Τρίτη, 30 Μαρτίου, 2021

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία για τη διάπραξη των κλοπών

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, κλοπές καταλυτών αυτοκινήτων στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος πέντε ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι πέντε δράστες από τις 21/1/2021 το βράδυ μέχρι και 22/1/2021 τα ξημερώματα, καθώς και από τις 5/2/2021 το βράδυ μέχρι και 6/2/2021 τα ξημερώματα, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, αφαίρεσαν από πέντε σταθμευμένα οχήματα τους καταλύτες.

Στις 25-3-2021, τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, εντόπισαν τρεις από τους δράστες να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και σε έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ένα εργαλείο κοπής με λάμα κοπής σιδήρου, μια συσκευασία με τέσσερις λάμες κοπής σιδήρου και ένας γρύλος ανύψωσης οχήματος.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν μεταβεί, τις ημέρες διάπραξης των κλοπών, από την Αθήνα στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ενώ αφού διέπρατταν τις κλοπές επέστρεφαν στην Αθήνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου