Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Κλείνουν και τα ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό

Τρίτη, 30 Μαρτίου, 2021

Την Μεγάλη Εβδομάδα θα κλείσει οριστικά το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν τα υποκαταστήματα Τραπεζών, το Ειρηνοδικείο και το ΑΤ, οδηγώντας σε μαρασμό το Βαρθολομιό.

Αυτό αναφέρει ο έμπειρος αυτοδιοικητικός κ. Άγγελος Μπράτης.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πηνειού αναφέρει: «Με λύπη παρακολουθούμε εδώ και πάρα πολλούς μήνες την οργανωμένη και μεθοδευμένη υποβάθμιση του ταχυδρομείου Βαρθολομιού, που κάποιοι για τους δικούς τους λόγους έχουν αποφασίσει το οριστικό κλείσιμο του για πολλές δεκαετίες βιώσιμου καταστήματος.

Η απόφαση αυτή φέρνει μνήμες σε όλους μας από προηγούμενες αποφάσεις καθώς η ‘συνταγή’ παραμένει μία και μοναδική: υποβάθμιση και στη συνέχεια κλείσιμο των υπηρεσιών. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έκλεισαν το Ειρηνοδικείο, το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το αστυνομικό τμήμα Βαρθολομιού και θα ακολουθήσει σίγουρα και το υποθηκοφυλακείο, παρ’ όλες τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί σε επανειλημμένες συναντήσεις με τους αρμόδιους Διοικητές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα του ‘Καλλικράτη’ και της παγκοσμιοποίησης, αποτελέσματα στα οποία εμείς, φορείς, σύλλογοι και πολίτες δεν θα πρέπει να είμαστε απλώς θεατές. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε, να σταματήσει το βόλεμα του καναπέ και να μην περιμένουμε να αποφασίσουν άλλοι για εμάς. Το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ Βαρθολομιού θα πραγματοποιηθεί την Μ.Πέμπτη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Το γρηγορότερο πρέπει να γίνει μια συνάντηση μεταξύ της δημοτικής αρχής, των φορέων του Βαρθολομιού και εκπροσώπων της κοινωνίας με τα ανάλογα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοιού όπου θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για το σήμερα και για το αύριο του Βαρθολομιού, της τέταρτης πόλης σε πληθυσμό του νομού Ηλείας. Τέρμα πια η αδιαφορία, η υποβάθμιση και οι εικόνες εγκατάλειψης, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!»

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου